Antonescu e băsist, dar ce bine coabitează Ponta

Pentru gașca veselă de la Antena 3, care lucrează intens la ordinul pe unitate de a-l face pe Antonescu băsistul băsiștilor, poate, în euforia asta bolnăvicioasă de o aveți, vă aruncați un ochi și pe ce se întâmplă acum cu relația de coabitare Băsescu – Ponta. Vă ajut eu un pic:

– Băsescu iese în public și anunță ce ar trebui să facă guvernul ca să fie în legitimitate, ca urmare a ieșirii PNL de la guvernare.

– Ponta se supune și încearcă să se protejeze de un eventual atac la CCR, supunând votului Parlamentului păstrarea programului de guvernare din 2012, marca USL.

– Băsescu iese și spune că nu e ok, că trebuie totuși un program de guvernare nou, care să includă și acordul cu UDMR.

– Ponta cheamă imediat UDMR la discuții despre noul program de guvernare.

– Băsescu iese și spune că are o soluție pe care a discutat-o cu primul ministru, în ceea ce privește situația de la Ministerul de Interne și că este optimist că lucrurile se vor remedia în cel mai scurt timp.

– Azi, Gabriel Oprea a fost investit ca Ministru de Interne de către președintele Băsescu.

Deci, cum e, prietenilor de la Antena 3? Merge bine coabitarea?

basescuponta

6 thoughts on “Antonescu e băsist, dar ce bine coabitează Ponta”

  1. FELICITARILE MELE Pontanacului ! I-a dejucat capcana lui Basescu! Deocamdata ! Daca GUVERNUL sa apuca si trecea, prin parlament un nou program de guvernare, cum guita SCROAFA din dealul Cotoceniului, in secunda urmatoare il anunta pe Pontanac ca nu se mai aplica articolul din Constitutie privind remanierea GUVERNULUI ci se aplica articolul cu un nou guvern si trebuie ca presedintele sa nomnalizeze un nou prim-ministru (ar fi fost ADIEU Ponta ) ! Dar, sa vedem ce va zice CCR sambata ! ORICE PUMN IN MUTRA SCROAFEI E BINEVENIT ! NU CONTEAZA CINE-L DA ! II FEZANDEAZA SORICIUL !

  2. Eu cred ca ce s-a intimplat ieri e un joc, ca sa nu spun o teapa. Si daca am dreptate in ce cred, vedem saptamina viitoare, daca il mai apuca pe Ponta ca prim ministru. Eu cred ca nu. Luni incepe circul.

    Sint curios daca am intuit corect :)

  3. Eu zic ca saptamina viitoare cindva urmeaza demisia lui Ponta. Daca nu ma insel, toata treaba de ieri cu depunerea juramintului a fost doar un joc al Basescului ca sa il adoarma pe prim ministru.

    Daca ma insel, nu o sa se intimple nimic. Dar mira-m-as sa ma insel :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *