Antena 3 unde mai e, Mircea Diaconu?

Așa cum toata lumea se aștepta, candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare a fost respinsă de BEC. Nu mai discutăm aici motivele si resorturile acestei decizii. Așa cum am mai spus de multe ori, avem niște legi, strâmbe sau nu, trebuie să le respectăm.

Poate acum înțelege lumea și de ce PNL a luat decizia, deloc plăcută, de a-l retrage pe Diaconu de pe liste. Cum ar fi fost ca din cauza acestei situații să ne fie invalidată toată lista de candidați? Ce-ar mai fi râs Ponta.

Dar, dincolo de toate astea, am o întrebare pentru maestrul Diaconu. Unde este, maestre, Antena 3? Cei care te-au băgat în mizeria asta dezonorantă? Dincolo de o știre și câteva lacrimi de la Dana Grecu, unde sunt cei care te-au folosit ca să atace PNL?

Trist, foarte trist…

mirceadiaconu-1346659874

One thought on “Antena 3 unde mai e, Mircea Diaconu?”

  1. O singura realitate exista:d nul Mircea Diaconu este incontestabil un om de inalta valoare morala si artistica.Admiratorii domniei sale ii recunosc aceste calitati.Ca cetatean esti onorat sa fii reprezentat in Parlamentul European de o persoana care intruneste prima calitate amintita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.