Antena 3 nu înseamnă jurnalism, ci prostituție și interlopi

De vineri, de la ora 14, după ce s-a dat sentința în cazul Voiculescu, Antena 3, Cangrena 3, de fapt, este într-un breaking news permanent. Un breaking news doar al lor, un breaking news care le scoate și mai mult în evidență caracterul jegos, lipsa verticalității și a oricărui element de jurnalism.

Prostituatele de la Antena 3, de mai bine de 50 de ore, nu fac decât să repete aceleași știri cu Voiculescu, cu mizerabilul de Băsescu și cu susținerea venită din partea milioanelor de oameni. Ceea ce ar trebui să fie un post de știri obiectiv, care să reflecte realitatea zilei, să o dezbată și să ofere oamenilor acces la cât mai multe informații, nu este decât o latrină unde s-a strâns tot ce este mai urât mirositor din pseudo media românească.

cangrena3eaici

Pentru toți cei care urlă în legătură cu abuzurile la adresa presei, cu suprimarea libertății de exprimare, mă repet, poate pentru ultima oară: Antena 3 nu este o instituție media ! Antena 3 nu are nimic de-a face cu presa. Antena 3 este o adunare de interlopi și prostituate.

PS: În timp ce prostituatele de la Antena 3 îi plâng de milă peștelui Voiculescu, în lume se întâmplă cam asta:

– în Gaza mor în continuare sute de oameni nevinovați

– Rusia este tot mai aproape de o invazie în Ucraina

– SUA au reluat pe termen nelimitat bombardamentele în Irak

– EBOLA cuprinde din ce în ce mai multe țări.

Dar nu veți afla asta de la Latrina 3.

PS: Dacă azi, după mai bine de 3 zile de spălat creierele pensionarilor uitați de soartă, la plimbarea de la Cotroceni vor fi doar salariații și datornicii lui Voiculescu, vom asista, în sfârșit, la finalul unui marasm dăunător țării, și anume acela că Antena 3 chiar poate schimba orice. Și vom reveni, poate, la realitatea unei prese al cărei singur rol este informativ, nu decizional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.