Antena 3 a pierdut deja

O spune unul care, o vreme îndelungată, a apreciat apariția acestui post tv. Care îi sorbea cuvintele lui Octavian Paler, care urmărea o evoluție editorială decentă la acea vreme. Dar care, și am recunoscut și mi-am cerut scuze pentru asta, a picat în jocul lor manipulator în unele momente, ajungând să ajung să trăiesc și perioada de execuție publică la care a fost supus Crin Antonescu.

Acela a fost momentul în care eu am spus stop. În care am realizat cât de nocivi au devenit acești oameni. Și ce forță distructivă incredibilă zace acolo. Nu are rost să ne ascundem după degete și să nu privim adevărul în față: românul, în marea lui majoritate, nu este un consumator media inteligent. Nu trece prin filtrul propriei sale conștiințe, a propriului său intelect nicio știre. O ia așa cum i se servește și reacționează instinctiv.

12745960_10153478976277775_7940210635638808576_n

Fix pe asta se bazează și întreaga propagandă a Antenei 3. Ei iau și distorsionează atât de mult un mesaj, creează un adevăr numai al lor și îl livrează fără jenă oamenilor. Numai la ei este posibil ca în urmă cu doar 2 ani Iohannis să fie vânzător de copii, de altă religie decât ortodox, să aibă 6 case, iar azi să aibă în Mircea Badea și pastorul Gâdea principalul susținător.

Așa și cu zgomotul de fond din aceste zile. Este evident pentru toată lumea că emisia Antenei 3 și a celorlalte posturi nu se va opri. Oamenii au din timp pregătite sediile noi. Va fi extrem de amuzant de urmărit reacția oamenilor după ce și mâine Antena 3 va continua să emită. Ce este trist pentru Antena 3 e că ei au pierdut deja.

Au pierdut dreptul de a mai purta legitimații de jurnaliști. Seamănă mai mult cu niște interlopi trimiși să sperie oameni nevinovați. Au pierdut dreptul de a mai vorbi despre adevăr, când ei lucrează doar cu minciuni. Au pierdut dreptul de a mai veni la noi pentru a ne cere să îi sprijinim, când pentru ei telespectatorii nu sunt decât o banală masă de manevră.

Nu știu câtă lume va fi prezentă azi în Piața Constituției. Nu aș miza pe mai mult de 1000 – 2000 de oameni. Dar, indiferent de numărul lor, Antena 3 a pierdut oricum. Pentru că în spatele unuia spălat pe creier de Gâdea, Badea, Ursu, Ciuvică, stau cel puțin 5 oameni care vor sancționa public orice apropiere a unui politician de acest trust media. A simțit-o Ponta, o simte acum și Iohannis.

Din fericire, România noastră e mai puternică decât România lui Voiculescu.

8 thoughts on “Antena 3 a pierdut deja”

 1. Ori nu percepi realitatea din tara asta si atunci la nivelul tau de gandire ai dreptul la propria opinie,dar dupa cum expui si motivezi nu esti decat un postac platit sa bata campii

 2. Ai avut dreptate Iancule…a fost putina lume in Piata Constitutiei . Ma-ntreb insa…daca era cald afara , oare numarul alora n-ar fi fost d e zece ori mai mare ??? Faci tu liberalul aceeasi gresala pe care a facut-o si Traian Basescu , imparti Romania intre ai vostrii si-ai lor . Pacat Iancule , pacat ca n-a fost mai cald afara si pacat ca n-ai fost acolo printre acei tipi spalati pe creier mai ales ca eu personal am vazut acolo destui liberali { dintre cei autentici Iancule } din sectorul 4 , prezenti acolo .

  1. @Marian nu eu impart Romania, maestre. S-a impartit singura. Acum, despre liberali prezenti la miting nu stiu sa iti spun ceva

 3. Nimeni nu e mai presus de lege , scrie in Constituție.
  Sa se aplice legea.
  Simplu fapt ca o televiziune , ca niste jurnalisti, incita la miscări de strada e grav . Exista un cod etic al jurnalistului pe care cei de la antene l-au uitat de o buna bucata de timp .

 4. Daca ne luam dupa umila parere a domniei sale cei trecuti de 40 de ani sint de virsta a 3-a! Cum din poza de sus nici dinsa nu pare mai tinara de 40 deci este de virsta a 3-a. Oare celor trecuti de virsta a 3-a nu trebuie sa le ascultam glasul? Eu zic ca da pentru ca sint cei mai copti indivizi din societate cei care stiu sa aleaga binele de rau si nu se lasa manipulati de tot felul de mascarici ascunsi prin presa si te miri unde!

  1. @Linwood clar da. Trebuie sa ii ascultam, sunt cei carora le datoram faptul ca avem o tara in care sa traim. Ei au construit-o, cu bune si rele. Dar sa nu acceptam si sa ii lasam sa fie manipulati

Leave a Reply

Your email address will not be published.