Andrei Pleşu, nu eşti limbist, dar semeni a curvă

Iată ce zice intelectualul nostru, răspunzând la întrebarea de ce l-a susţinut pe Băsescu:

“Se vor găsi destui care să mă ia şi pe mine la întrebări. Dacă ştii şi crezi toate astea, de ce l-ai „sprijinit“? Primul meu răspuns ar fi că cer să mi se arate texte. Texte de sprijin euforic, pagini omagiale, ode îndrăgostite. Eu unul pot produce, dimpotrivă, destule publicaţii în care am formulat obiecţii drastice (şi pe care nimeni nu pare dispus să le contabilizeze). În al doilea rînd, mi s-a părut că e o problemă de civilizaţie interioară, de minimă politeţe, să nu trec de la Cotroceni direct în tabăra adversă. În al treilea rînd, n-am avut loc, ca să zic aşa, de atîtea voci gîtuite de ură cîte s-au perindat, seară de seară, pe la diferite emisiuni de televiziune. Am preferat să tac, uneori, lîngă Liiceanu, decît să urlu lîngă echipele de caftangii de la Antene, sau de la Realitatea.”

Poate că nu se vor găsi atât de multe texte de limbist băsescian, tu eşti mai deştept, dar deparaje ai avut, avem un exemplu:

” Nu arboraţi ştaiful ministerial al dlui Răzvan Dumitrescu, volubilitatea tălâmbă a dnei Firea, sau măcăiala isterică a dnei Grecu ”

Plus că tu semeni mai degrabă a mică curviştină, reuşind să te lipeşti de fiecare din cei 3 preşedinţi pe care i-a avut România şi să îţi fie bine pe vremea fiecăruia. Din câte ştiu, intelectualii stau în opoziţie, nu la supt..

One thought on “Andrei Pleşu, nu eşti limbist, dar semeni a curvă”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *