Amnezia lui Victor Ponta

Proaspăt revenit de pe meleaguri miamiene, cu bona şi familia în regulă, Victoraş coabitantus Ponta a apărut la teve la postul securist preferat, OTV2 RTV.

Nu pot spune că m-a dat pe spate Ponta. Obsesia Udrea, un personaj politic inexistent dar care este legitimat tocmai de aceste dese menţionări sau câteva tirade cu guvernatorul nu au capacitatea de a mă extazia.

În schimb, altceva m-a frapat în discursul lui. Întrebat despre relaţia lui cu Antonescu, Ponta, zâmbăreţ ca un pisoi, a spus: “Este mai puternică ca niciodată. Şi veţi vedea un USL mai puternic ca în vremurile lui bune, în condiţiile în care s-a reîntors duşmanul comun, Băsescu”

Acum, stau şi mă întreb, unde o fi crezut Ponta că a plecat Băsescu? Pentru că, pentru noi, votanţii USL, nu Băsescu este cel care a dispărut după alegerile din decembrie 2012, ci tocmai Ponta, cel care s-a ascuns precum un laş în spatele unui pact de coabitare.

victorponta

4 thoughts on “Amnezia lui Victor Ponta”

  1. Poate un PSD fara …PNL ca si asa vad ca liberalii sant abia a cincea roata de la caruta USL-ista ! ” Conservatorii” oricun nu mai conteaza in ecuatie …mai ales de cand ” antenele ” au cam inceput sa-si infiga coltii si-n ministrii PSD si-n special in …. Victor Ponta in ” pisoi “! 8)

    1. @marian pai crezi ca antenele isi bag degeaba coltii? o fac ca sa isi asigure locuri bune la europarlamentare. PS: Azi, orice ar spune unii sau altii, ii cinstim pe cei dragi ce poarta numele Sfintei Fecioare Maria. Stiu ca nu esti tu prea credincios, dar vreau totusi sa iti urez sa fii binecuvantat, fericit si sanatos, cu cei dragi alaturi. Si sa ramai si alaturi de mine :)

  2. Multumesc frate Iancule si…venind din partea dumitale aceste urari imi sunt cu atat mai pretioase ! Multumiri si …respect deosebit !

  3. Iancule in ciuda parerii dumitale despre mine sa sti ca SUNT FOARTE CREDINCIOS : CRED IN ADEVAR SI EVIDENT IN…MINCIUNA ! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.