Amazon Kindle – o surpriză frumoasă

De ieri sunt posesor de Ebook Reader. Amazon Kindle e numele lui, e alb, foarte uşor şi simpatic.

Pe lângă faptul că acum am posibilitatea de a stoca peste 3000 de cărţi, am descoperit că al meu Kindle mă ţine şi conectat cu onlineul. Am net gratis prin 3G, acces la Twitter, Facebook, Messenger, Blog plus toate siteurile de ştiri. Ceea ce face din ele şi o mini tabletă, una reuşită chiar.

Pentru mai multe detalii tehnice, intraţi aici.

Dacă doriţi şi voi un astfel de cadou, mă puteţi contacta pe mine şi eu vă pun în legătură cu persoana care le-a adus din America. Cel cu wifi şi 3G, alb, ca şi al meu, se vinde cu 650 ron. Un preţ foarte bun, părerea mea.

img158372_29122010160545

8 thoughts on “Amazon Kindle – o surpriză frumoasă”

  1. @Ionut: sa-l stapinesti sanatos. Al meu a facut deja un an si sint inca foarte incintat de el, chestie care il transforma intr-o minune (eu ma plictisesc repede de device-uri)

    @Bogdan: eu zic sa citesti bine ce face si mai ales ce nu face Fire. Sper sa nu spun prostii, dar partea de 3g lipseste din el, ceea ce e deja un handicap din punctul meu de vedere. Asta inseamna conectivitate limitata din start si poti avea surpriza sa fii limitat si doar la folosirea siturilor Amazon si cam atit. Peste asta mai e si display-ul care va face greu de citit un text intins pe iarba sau la plaja, pentru ca e display de tableta, nu cerneala electronica.

  2. @Stefan: 3G sigur va lipsi din el, tocmai pentru ca se vrea din el sa fie ca si o tableta…ai avut ceva pb cu el?

  3. Absolut niciuna, functioneaza impecabil. Vezi ca o sa ai nevoie de asta daca vrei carti si de altundeva decit de pe Amazon: http://calibre-ebook.com/

    Iar daca vrei sa folosesti screensaverele tale pe el intreaba-ma. e simplu dar trebuie sa fii atent ce versiune scrii pe el. Si apropos, vezi ca acum vreo 3 zile a aparut un update la soft, a ajuns la versiunea 3.3. Daca il vezi ca se inchide singur si pare sa nu faca nimic citeva minute lasa-l in pace, si-o instaleaza singur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *