Alo, Traian, iubitule….

Şi-o fi început Nuţi apelul salvator…

“Stai acasă te rog. Poporul manifulat de agenturile moguliene vrea să te huiduie şi să te scuipe..”

“Astăzi, la Iaşi, de Ziua Unirii Principatelor, o parte dintre cetăţenii României au ales să strige împotriva Preşedintelui legitim ales şi să acopere astfel Imnul Naţional. Semn cu atât mai rău cu cât acei oameni, ca militari, au făcut un jurământ de credinţă să apere Patria şi toate simbolurile sale, printre care şi Imnul Naţional.”

Mai zice Nuţi:

“Satisfacţia pentru buna credinţă a acestui Guvern şi a Preşedintelui ţării am simţit-o şi mai acut în timpul manifestaţiei, pe măsură ce vedeam mârşăvia celor doi care se erijau în personaje providenţiale pentru nemulţumiţii din Piaţă.”

5 thoughts on “Alo, Traian, iubitule….”

  1. Aloo! Traiane nu uita..cand te mai urci in tribuna sa iei si pe popa acela salvator de neam…din Iasi,cu barba alba tunsa”in matura”ca si coafura doamnei di plescoi.
    Ce tunsori salvatoare!

  2. Daca din cauza conditiilor obiective,ostasii tarii n-au ajuns sub vatra,presedintele a tinut sa-i vada “morti “si atunci ,i-a “civlit”,drept pentru care,in conduita oamenilor ,s-au produs modificari profunde legate de insasi statutul lor actual ,care le spune ca sunt NIMENI.Acum uitandu-ma la imaginile de ieri ,din imaginile ample ale momentului,este evident ca la huiduit NIMENI ,deci nu mai pricep cu cine se cearta Seful de trib si nici pe cine ca e doar NIMENI..:)) ))

  3. as dori ca acest individ zis *ZEUS* sa dispara pentru todeauna din viata noastra cu *rajetul* si cu *portocliii* lui cu tot gen, canacheu si altii ca el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *