Alina Gorghiu, primar al Bucureștiului sau premier?

În aceste zile, prin laboratoarele politice și de presă circulă tot mai insistent o temă: PNL îi va cere Alinei Gorghiu să își asume candidatura la Primăria Capitalei, la alegerile de la anul. Motive sunt destule: în primul rând călirea co-președintei PBNL într-un prim război electoral veritabil, cucerirea celui mai important bastion politic care acum aparține PSD (da, știu, Oprescu e independent și suspendata e deja dată în funcțiune), acestea două ar fi cele mai importante.

1662075_919515678113688_3413482109493756600_n

Întrebarea mea pentru voi este: unde credeți că ar fi Alina Gorghiu mai potrivită: într-un viitor posibil executiv al PNL (da, știu, avem premier desemnat, nu dați cu parul, e o întrebare pur ipotetică) sau în cea mai importantă funcție administrativă locală, loc de unde practic îți poți pregăti un asalt puternic către, de ce nu, Cotroceni, peste 10 ani?

Eu zic să votăm și eventual, prin comentarii, să și spunem ce am votat și de ce.

Cu cine veți vota, la alegerile din 5 iunie, pentru funcția de Primar al Bucureștiului?

View Results

Loading ... Loading ...

12 thoughts on “Alina Gorghiu, primar al Bucureștiului sau premier?”

 1. Draga Alina, am fost unul din alegatorii care l-au votat pe D-ul Iohanis. Nu l-am agreat pe Victor Ponta din doua considerente:
  * a fost nepoliticos cu D-ul iohanis
  * dupa primul tur, d-ul Iohanis era ca un protagonist cazut la pamint si asta m-a indignat si m-a determinat sa-l votez pe D-ul Iohanis. Din pacate Voi PDL-PNL, nu realizati ca l-ati transformat pe actualul presedinte in BASESCU 2. In ce te priveste, tu ca politician atita timp cit ai functionat in USL, te-am agreat in mod deosebit pentru inteligenta si corectitudinea interventiilor publice. Azi, dupa ce v-ati unit cu PDL-UL sunt uimnit si dezamagit, cit de catastrofal te poti exprima; practic esti un neica nimeni. Pe de alta parte eu si milioane de romani nu intelegem cum poti sa inspiri acelasi aer liderii PDL si in special cu Blaga, sluga prea plecata a lui Basescu, si apoliticii lui de oprimare a poporului Roman. Eu iti inteleg perfect aversiunea impotirva lui Ponta, caci nici eu nu-l agreez ca om. Trebuie insa sa accepti o realitate, reala nu cea fabricate de tine
  * Ponta este muncitor
  * Ponta este intelligent, nu si destept, caci altfel ar fi ajuns presedinte; dar cum spune romanul, gura bate fundul
  * Ponta este cinstit in pofida dosarului fabricat:
  Voi nu veti reusi in mod cinstit sa-l dati jos cu motiunile de cenzura, pentru ca el are realizari; tu nu ai trecut politic de niciun fel, iar Blaga este liderul partidului care a facut numai rele si abuzuri.
  La alegerile de anul viitor veti disparea in neant la fel ca si PNTD.
  Un sfat daca ati tine la Iohanis cum inca mai tin eu, l-ati scuti de sfaturi de fronda cu Ponta, intrucit acestea il va slabi pe Iohanis, si il va intarii pe Ponta. Fi realista si nu te imbata cu apa. Vrei sa captezi simpatia publicului iti sugerez urmatoarele actiuni:
  * propune guvernului sa initieze actiuni de recuperare a datoriilor de razboi din partea GERMANIEI
  * Propune guvernului sa lansesze la nivelul statului o investitie nationala de exploatare a minereurilor si a aurului de la Rosia Montana.
  Nu sunt sdingurul care gindeste in acest mod, si daca doresti mai multe si mai concrete detalii contacteaza-ma.
  * Si nu in ultimul rind scapa de aceasta tinichea enorma care se cheama PDL, si uneste-te cu PNL-ul lui Tariceanu , un adevarat patriot si om de STAT.
  Cu toata prietenia ,
  Gh.Roibu Bucuresti, Romania,19.06.2015

 2. Eu stiu precis unde ar fi Alina Gorghiu potrivita dar…nu doresc sa te supar ca de, este sefa ta d e partid 8) ! De c e n-o puneti in locul lui Chiliman ca , oricum dupa figura de ieri…mare lucru n-ar fi daca doar dracu-l va mai scoate d e la “beciul domnesc ” ? Ad astra per aspera Iancule sau mai pe romaneste …” vrabia malai viseaza ” ! Ai uitat ca si Elena Udrea isi dorea PGMB iar aia …chiar avea spate si mai a les pe ala la spatele ei , asta spre deosebire de madamme Gorghiu care are dosare cacalau { Atentie , am scris CACALAU si nu CACARAU cum te-ai fi asteptat 8) } inca inainte de-a candida pentru PGMB sau pentru Palatul Victoria !

 3. Unde vad unii, inteligenta lui Ponta ? in faptul si-a luat lucrarea de doctorat de pe internet sau i-a facuto profesorul indrumator ? Poate in modul cum si-a cumparat atatea case si vile ,adica in actele de hotie si coruptie ? A fost inteligent cand a numit ministrii prostanaci ca ,madam Petrescu , sau hoti si corupti ca Vilcov,ori ca cel de acum care propune ,si Ponta aproba , legi ca impozitarea bacsisului si alte legi idioate pe care ,dupa 1-2 luni tot ei le abroga . Deci spuneti voi ,cei care il ridicati in slavi pe acest plagiator,corupt si penal prim ministru ,ce minuni economice a facut de il considerati inteligent si muncitor? A scazut unele taxe ? Dar cu taxa pe stilp si cresterea pretului la energie electriva ce a facut ? Dar cu acciza pe carburanti ? Unde sunt banii adunati din acciza pe carburanti si cati Km de drumuri si autostrazi sau facut . Mai ganditi-va cand il ridicati in slavi pe PONTA . Habar nu am , cat de desteapta e Alina Gorghiu . Ramane s-o dovedeasca (daca v-a avea ocazia )in functiile publice pe care le v-a detine ( daca o sa ajunga in functie publica )in timp . Pana atunci nu avem pentru ce s-o judecam (in afara de declaratiile politice ) in afara calitatii de politician. Dupa preferinte si afinitati politice , unora o sa le placa , altora n-o le placa . Gusturile nu se discuta ,nici macar ,sau mai ales cele politice .

 4. @Roibu Gheorghe PNL oricum a disparut in neant dar…nu la fel ca PNT adica prin tradare si implozie ci mai rau , halit de PDL , adica tocmai de aia pe care-i blama pana mai zilele trecute !Tariceanu patriot ? De unde ai scos gluma asta ?Ponta inteligent , Ponta muncitor , Ponta …cinstit ? Asta-i taman ca alea cu Bula !!! Daca era ” muncitor ” , n-ajungea nu pleca imediat dupa pierderea alegerilor in Dubai ci amicul sau Ghita ci fie pleca din fruntea guvernului sa s e ocupe d e refacerea partidului fie …pleca acasa …DEFINITIV ! Daca era “inteligent ” nu , numea in posturi d e ministrii toate gioarsele lumii ultimul de acest fel fiind Ioan Rus la…Transporturi ! Daca era ” cinstit ” la ora a sta aflam multe despre el…inclusiv faptul ca si-a pus demisia pe masa lui Basescu atunci cand i-a fost dovedit cu acte , cu documente PLAGIATUL FACUT LA DOCTORAT !Daca Ponta era si muncitor si inteligent si mai ales cinstit , la ora asta el era Presedintele Romaniei si nu teutonul asta din SIbiu . Poate ca , avand aceste calitati { muncitor , inteligent si cinstit ” insasi americanii l-ar fi sustinut la Casa Alba dupa debarcarea lui Obama . Si tocmai mi-am amintit : tocmai ” uniunea cu Tariceanu ” l-a adus in situatia in care este azi …plagiind inclusiv un gest istoric al lui Atanasie Stanculescu !

   1. Iancule…da ala de la 6 Rares Manescu…ala nu tot din PNL provine ? Cum dracu s e face frate Iancule ca…pe toti primarii vostrii ai ia lumea in tarbaca iar astia de la DNA sunt cu geana pe ei ? O fi mana PSD-ului cumva ? 8)

    1. @marian cred ca mai degraba e vorba de faptul ca am avut ghinionul sa ne inhaitam cu niste primari penali.

 5. Alinutza premier? Alinutza primar al Bucurestiului?

  Ce gluma buna! Sau sinistra, depinde de cât simt al umorului posezi.

   1. De asta ne e frica si noua :D

    Vezi ca iar nu mi-a aparut un comentariu, chiar la postarea asta. Era in engleza si nu trebuie neaparat sa-l intelegi ca sa-i dai accept :)) ))))))

    1. @sarcasticul :)) )) am studiat engleza inca din clasa a 5-a :)) )) dar posibil sa nu imi fi sarit in ochi cand am verificat, caci trec peste cele in alte limbi. Scuze !

Leave a Reply

Your email address will not be published.