Alegeri parlamentare 2012 – jurnal de campanie, 15 noiembrie

Ieri am reuşit să fiu şi eu alături de Ludovic Orban în campania sa door to door prin colegiul său.

Nu s-au schimbat multe lucruri faţă de campania trecută. Ludovic a rămas acelaşi om carismatic, care atrage oamenii în preajma sa şi care reuşeşte să se facă plăcut.

ludovic

În acelaşi timp, avem şi partea mai puţin plină a paharului, una la care USL în general trebuie să lucreze foarte mult: după experienţa referendumului, există o parte consistentă a celor care se declară extrem de dezamăgiţi de faptul că votul lor a fost în zadar şi ca atare nu mai iau în calcul participarea la vot.

Este o stare de spirit extrem de periculoasă. Dacă, Doamne fereşte, se mai întâmplă şi ca vremea să fie potrivnică, putem asista la un absenteism masiv.

Iar USL va fi principalul pierzător.

PS: Un mesaj şi pentru primarul cu peste 90% intenţie de vot şi 100% vot sigur, domnul Chiliman: povestea Pieţei Amzei începe să pută rău. Iar oamenii şi-au pierdut răbdarea faţă de această situaţie nesimţită de-a dreptul.

Poate, între câteva reabilitări bine organizate, daţi drumul şi la această piaţă. Nu de alta, dar e posibil ca mandatul viitor să nu mai fie atât de sigur…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *