Alegeri parlamentare 2012 – Alina Gorghiu

Am spus de mai multe ori pe blog, în această campanie electorală voi fi trup şi suflet alături de doi liberali: Alina Gorghiu şi Ludovic Orban.

De ce Alina?

Pentru că este printre puţinii politicieni care a rămas alături de oamenii din colegiul 22 şi după campanie şi alegeri, încercând mereu să le fie alături. Nu doar prin audienţele săptămânale, dar şi prin intermediul multor evenimente.

Iar dintre proiectele ei de suflet, menţionez doar “Donează o carte”, campanie la capătul căreia şcolile din colegiul 22 au fost dotate cu peste 4000 de cărţi.

Pentru că este unul din politicienii cei mai activi din onlineul românesc. Pe Twitter, pe Facebook sua pe blog, nu e mediu online unde să nu o regăseşti. Iar mulţi dintre cei care ştiu cine este Alina Gorghiu, nu ezită să recunoască că prima lor interacţiune cu ea a fost în mediul virtual.

Dar mai presus de orice, la întrebarea “De ce Alina?” răspunsul este: pentru că Alina este politicianul viitorului.

Politicianul care nu se hrăneşte din scandal, ci din fapte, pentru care a fi parlamentar nu presupune numai beneficii ci şi responsabilităţi,pentru care a fi om nu e niciodată un chin.

După 22 de ani cu aceeaşi oameni, clasa politică românească are nevoie de o renaştere. O renaştere din care politicieni precum Alina nu au cum să lipsească.

Print scrisoare de bilant_A4_verso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *