Alarme auto de ultimă generație pentru situații neprevăzute

De la mașinile obișnuite, până la cele de lux, atât în România, cât și-n străinătate, hoții urmăresc cele mai vulnerabile sau provocatoare victime, prin prisma plăcerii pe care o simt sau a necesităților exacerbate care-i împing spre aceste gesturi. Astfel încât, nimeni nu este ferit de acest flagel. Unii fură mașinile pentru a le vinde și a câștiga astfel cu ușurință sume importante de bani, alți hoți se îndreaptă spre anumite mașini de lux, de exemplu, doar din plăcere, se plimbă o vreme cu ele, apoi le abandonează, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Desigur, acest scenariu ne poate face să zâmbim, dar doar dacă nu este vorba de mașina noastră. În caz contrar, ne dăm seama nu doar de necesitatea protejării mașinii proprii, dar și de răspândirea tot mai alarmantă a acestor practici, împotriva cărora trebuie să avem mijloacele de protecție adecvate.

Ca și în cazul accidentelor, ne spunem, cu siguranță, că aceste lucruri nu ni se pot întâmpla nouă. Ele există, desigur, au o anumită recurență, dar nu ni se vor întâmpla nouă. Și totuși, într-o zi, ne dispare mașina dintr-o parcare lăturalnică, ori dimineața o găsim răvășită, cu diverse componente valoroase luate. Pentru a ne pune la adăpost în fața unor asemenea situații, există alarme auto de ultimă generație care ne pot proteja mașina în fața oricărui hoț. Prin intermediul avertizării optice sau acustice, în cazul în care cineva forțează portbagajul, portierele ori lovește mașina, suntem anunțați de îndată că autovehiculul este în pericol, îl putem verifica și, în funcție de gravitatea situației, putem cere ajutorul Poliției.

Există hoți foarte bine pricepuți, care fac aceste mârșăvii de ani zile, caz în care urmăresc un țel precis și nu se îndepărtează de la acesta. Există însă și cazul oamenilor cu o anumită doză de teribilism ori în căutarea adrenalinei care, pur și simplu, împrumută mașina din parcare și se plimbă cu ea prin oraș. Serviciul Român Furturi de Autovehicule atrage atenția asupra necesității protejării mașinii proprii. Acest lucru este astăzi ușor, grație alarmelor auto care funcționează fără greș. La prețuri mici, vă puteți proteja mașina cu ușurință, bazându-vă pe funcțiile unui astfel de dispozitiv electronic. De exemplu, Carguard, de la autocris.ro, oferă securitate mașinii, prin intermediul protecției anti-șoc, cu ultrasunete, avertizându-vă când este pornit motorul, când se deschid portierele, capota ori portbagajul.

 Alarmă

Bazându-se pe ultimele mijloace tehnologice, Carguard permite schimbarea codului de fiecare dată când cuplați alarma, împiedicând scanarea și schimbarea acestuia de către hoți, ceea ce asigură o protecție sporită a mașinii. Detectând atât mișcarea, cât și încercările de a forța mașina, vă avertizează în timp util. Protecția anti-șoc este extrem de importantă, deoarece semnalează orice lovitură în caroserie sau în cauciucuri. Totodată, Carguard permite instalarea unor senzori de perimetru care vă avertizează asupra mișcării continue, a unui corp aflat în jurul mașinii. O astfel de alarmă este atât de iscusită construită, tocmai pentru a preîntâmpina toate tertipurile la care apelează de regulă hoții. Chiar dacă în primă instanță, vi se poate părea o măsură exagerată și nu puteți cântări utilitatea unui asemenea dispozitiv, vă puteți ghida atât după incidența crescută a furturilor de mașini, cât și în funcție de pagubele pe care hoții de mașini le aduc.

Modelul mașinii, fie că este unul de lux, fie că vorbim de un autovehicul obișnuit și chiar vechi, nu mai reprezintă un criteriu în funcție de care să luăm o decizie sau alta. De la hoți la persoane care vandalizează mașini la nimereală, există mereu un risc ridicat pentru orice proprietar de autovehicul. Din plăcere, ca o ocupație imorală care le aduce bani, hoții nu evită nici modelele de lux, dar nici pe cele obișnuite. Prețul mic al unui astfel de dispozitiv atât de util este o investiție înțeleaptă, tocmai pentru că vă ajută să evitați pierderi majore. În majoritatea cazurilor de furturi, în peste 90% din situații, mașinile sunt recuperate de către organele competente. Dar câte probleme ridică furtul unei mașini, cât stres pentru dumneavoastră, astfel încât prețul unei alarme este derizoriu.

Fie că locuiți într-un cartier liniștit, ori dimpotrivă, că vi se pare că nimeni nu și-ar putea dori să vă fure mașina, hoții au rațiuni greu previzibile când vine vorba de a-și alege viitoarele victime. Carguard este un paznic neînfricat și eficient al mașinii dumneavoastră!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *