Ajutati Moldova !

Onlineul romanesc este plin de oameni minunati, oameni care pot face cu adevarat miracole pentru cei din jur, pentru cei dragi…si voi stiti asta..

Imaginile cu inundatiile din Moldova sunt coplesitoare…nu, nu sunt o noutate, dar chipurile planse ale batranilor ramase fara agoniseala de o viata, imaginea oamenilor catarati in copaci incercand sa isi salveze vietile lor…toate aceste lucruri te cutremura de fiecare data si nu au cum sa te lase indiferent..

Asta va chem si pe voi acum, dragii mei prieteni din online…sa nu ramanem indiferenti: haideti sa AJUTAM MOLDOVA ! Sa fim oameni alaturi de oameni, sa fim romani pentru romani…

E atat de simplu: Chinezule, alaturi de tine stiu sigur ca am putea recladi o lume de la zero, Mache si toti baietii de la Dream Team, acum e momentul sa facem o minune…Cabrale, tu esti omul care ai implinit atatea vise, vino alaturi de noi si acum…Alex, Oana, Mika, Anca, Irina, Diana, RuxandraMarieta, Lilick, Lucia, Oana Mujea, Victor…numai daca va mentionez pe voi si stiu ca vom reusi sa aratam ca suntem o comunitate unita si ca suntem alaturi, atat cat putem, de oamenii din zonele distruse de inundatiile fara precedent din ultimele zile…

Ce trebuie sa facem: e simplu:

– fiecare blogger, fiecare om din online sa ofere o donatie de 20 lei in contul deschis de Fundatia “Mereu Aproape”:

FUNDAŢIA MEREU APROAPE

CIF: 18212553

Bdul. Ficusului nr.44 A, et. 4, sector 1, BUCUREŞTI

BANCA: BRD-GSG-SMCC

COD BIC: BRDEROBU

IBAN LEI: RO05BRDE450SV07295334500

IBAN EURO: RO31BRDE450SV23761534500

– sa popularizam aceasta campanie, astfel incat sa reusim sa ajungem sa ne facem auziti de cat mai multi oameni. Cum? Simplu, preluand bannerul campaniei si punandu-l pe site-ul fiecaruia sau popularizand pagina de cauze de pe  facebook a campaniei si folosind hastagul #ajutatimoldova astfel incat mesajul sa ajunga la cat mai multi oameni..

Ce ziceti, facem si noi o noua minune in stilul onlineului romanesc?

18 thoughts on “Ajutati Moldova !”

 1. @irongates: mersic Marieta..nu fac decat sa incerc sa fiu si eu de folos pe lume
  @ruxa: multumesc Ruxa
  @Crissdinu: mersic Crisu ca esti alaturi de noi in aceasta campanie

 2. desi is si eu la nord dar departe de Moldova prin maramures …. ajut si eu cum pot :D … am pus si eu un post pe blog la mine. Sper sa mearga campania.

 3. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Leave a Reply

Your email address will not be published.