Ai da 3 euro să citeşti o hazna online?

Gen zoso.ro? Adică, ai da 3 euro să îţi mai pună o poză cu o păsărică sau poate să îţi povesteasă el în câteva rânduri ce labii perfecte are nuj ce pitzi descoperită de el în nopţile singuratice?

Sau, eventual, dacă eşti băsist, cu plăcere ai da 3 euro să vezi cum mai prestează zosolică limbi stăpânului?

Gândeşte-te bine. Acei 3 euro i-ai putea folosi să faci bine…să ajuţi un copil să trăiască..sau un bătrân să îşi aline durerile..

Vali-Petcu-Zoso Sursă foto: ziuaveche.ro

6 thoughts on “Ai da 3 euro să citeşti o hazna online?”

 1. Nu!Ba chiar am “dat”deja SMS-ul”corespunzator la numarul&cauza promovate de @antena3 :)
  Nu voi da nici macar daca imi va “linge bucile mie”pe persoana fizica :)
  Sper ….sa-si puna in practica ..cretinopatia :) Atunci o sa “dau”2oRON pentru o coroana de flori frumos…personalizata :)

 2. @Ionut
  baiatul ala din poza cu “privirea superinteligenta” reuseste sa descopere “pitzi” singur singurel? Nu de alta dar in cazul asta populatia masculina a Romaniei a devenit brusc “insignifianta”. Singurele “pitzi” pe care poate sa le “descopere” sarmanul baiet sunt “pitzi-urile” politice de la stapan “cetire”. Adica daca e ordin “cu placere”. In cazul asta insa descoperirea este “inversa” direct proportionala cu “gradul” si “acoperirea” diverselor “pitzi”.

 3. Personal l-am citit o vreme si nu mi s-a parut in niciun fel. Nu mi-a atras atentia cu nimic…nu mi s-a parut nici vreun geniu nici vreun prost. Un om absolut obisnuit cu un blog banal. Ar fi interesanta parerea unuia care s-a abonat la el…sa ne lumineze si pe noi. Chiar si daca ar fi vorba numai de basisti…nu sunt suficiente site-uri/bloguri pro basescu? Online-ul romanesc este basist pe fata in proportie de 90%, cel putin.
  Succes o sa aiba oricum, gaseste usor 200-300 de prosti care sa-i plaeasca abonamentul…mai ales in romanica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *