Adrian Năstase va fi eliberat pe 12 februarie

Ceea ce se ştia încă de la momentul iunie 2012, când am avut parte de celebra telenovelă a sinuciderii şi încarcerării lui Năstase, şi anume că eliberarea sa va veni după 8 luni, este, de azi, aproape o certitudine.

Comisia de specialitate a penitenciarului unde este încarcerat Năstase a dat aviz favorabil pentru eliberare condiţionată, iar data propusă pentru eliberare este 12 februarie.

Ne pregătim pentru o zi mare, aproape de sărbătoare naţională, vă daţi seama cum juisează răitaru tv la gândul imaginilor cu Năstase liber.

Plus, un pariu personal, prima prezenţă tv a fostului premier va fi chiar în acea seară şi va fi la Gâdea.

Despre ce va urma după momentul eliberării…mai avem timp să vorbim. Eu cred că este un nou început pentru el. Nu m-ar mira să auzim de prezidenţiabilul Năstase.

Adrian_Nastase

11 thoughts on “Adrian Năstase va fi eliberat pe 12 februarie”

 1. trist :(
  insa alegatorii nu o sa uite de acest gest a Becalistilor.
  iar primul o sa suporte cvonsecintele Crin ..in 2014.

 2. @Ionut: din cite stiu eu, daca ai fost condamnat nu mai ai voie in functii publice. Nu gasesc acum legea ca sa iti dau citatul exact dar asa este. Asa ca daca “auzim de prezidenţiabilul Năstase” inseamna ca – inca o data – s-a(u) sters cu legea la dos. Nu ca ar fi ceva nou…

  In mod normal, o data iesit din pirnaie nu mai poate fi altceva decit simplu cetatean.

  1. @Stefan stiu ca interzicerea drepturilor vine doar daca a fost clar specificata in hotararea judecatoareasca si variaza ca termen. la o pedeapsa de 2 ani, banuiesc ca tot atat e si interzicerea. De verificat.

 3. o persoana malefica precum nastase.. a stat doar 1 an pentru o crima evidenta(doar 1 din n).
  in mintea omului simplu formula o sa fie simpla: nastase liber = usl.
  iar din cate stiu.. Crin o sa fie primul pentru care o sa conteze sondajele USL in viitorul apropiat.

 4. @Ionut crede-ma, nu are legatura cu bunul simt chestia asta. Intre patru ochi iti pot povestii chestii reale, in scris in public nu o pot face. Merita mult peste 20 de ani de intristare, daca ar fi sa fie judecat pe bune.

 5. Pai cine-l va propune pe Adrian Nastase ” prezidentiabil ” inseamna ca are tendinte sinucigase . Partidul respectiv va dispare instantaneu din ” esicherul politic ” . Sunt perfect de acord ca dosarul a fost unul …penibil si eventual cu multe fake-turi insa…totusi fratioare nimeni nu poate spune ca “iese fum fara sa fie si-o geana de foc . Iar in cazul domnului Nastase…parerea mea este , ca-i vorba de mai mult decat ” o geana ” !

  1. @marian intr-o tara normala, da, un om ca adrian nastase, cu bune si rele, dar cu o condamnare executata, are cariera politica sfarsita. Dar noi nu suntem normali :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.