Action Camera, experiențe unice, la extreme

De câte ori nu ți s-a întâmplat ca să treci pe lângă un eveniment de excepție și tu să îți fi dorit să ai o cameră video cu care să fi surprins toată acțiunea respectivă, așa cum ai văzut că se mai face prin străinătate, mai ales la ruși, care surprind cele mai incredibile accidente.

De câte ori nu ți s-a întâmplat să îți dorești ca traseul tău montan să îl poți avea pe cameră, ca să vadă și copiii tăi locurile frumoase pe care le luai la pas de fiecare dată. Să le oferi și lor șansa să vadă cum ești aproape de nori, cum primii fulgi de zăpadă sunt cadoul muntelui pentru tine.

De câte ori nu ți-ai spus că vei învăța să schiezi perfect și prima ta cursă o vei înregistra pe cameră, pentru ca apoi să te lauzi prietenilor cu ceea ce putea să fie un aur perfect la o Olimpiadă de iarnă.

image

De câte ori nu ai marcat niște goluri de generic la fotbalul jucat cu băieții seara, la un pahar de bere, adevărate derbyuri de cartier și ți-ai spus că trebuie să îți faci și tu un dvd de prezentare, ca să vadă și marii antrenori ai lumii ce fotbalist ai fi putut să fii, dacă nu erai doar un mic corporatist.

Și lista poate continua la nesfârșit, pentru că fiecare dintre noi am trăit momente unice, momente magice, care ar fi meritat să rămână salvate undeva acolo, de unde nimic să nu le poată șterge. Acest lucru este posibil acum cu ajutorul celor de la www.actioncamera.ro, cei care vă pun la dispoziție   cu care veți putea împărtăși cu toți cei dragi cele mai neobișnuite experiențe ale voastre, indiferent de locul unde vă aflați.

Nu poți să nu te gândești cât de mult au evoluat lucrurile. Până în urmă cu câțiva ani singurele amintiri erau pozele făcute la mare. Astăzi, cu puțin curaj și imaginație, te poți filma în timp ce escaladezi cel mai mare vârf montan, poți arăta care au fost reacțiile tale când ai sărit cu parașuta și multe alte astfel de experiențe.

Și da, folosirea unei astfel de camere se poate dovedi extrem de importantă și în cazul unor momente mai puțin plăcute. Cel mai bun exemplu în această situație este accidentul lui Michael Schumacher, unde filmările făcute cu camera ce era montată pe casca lui i-au ajutat pe medici și pe investigatori să realizeze filmul corect al acelui eveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.