A-listerii din România şi Egiptul

Mare e grădina Egiptului şi multe piramide în ea.

Acum că dictatorul Mubarak a plecat, haideţi să ne distrăm un pic cu ai noştri bloggeri A-list şi ale lor certe învăţături de politică externă.

Deci, să începem cu starul starurilor, Piticu:

“A stabilizat Egiptul si l-a impus ca un stat sigur in zona fierbinte a Orientului dar si a Africii.

De asta nu pleaca Mubarak acum de la putere. De asta nici nu vrea sa plece de capul lui. Dintr-un  motiv personal, dar si din motivul ce-l obliga sa nu arunce lumea in haos.

Vorbind de agentiile straine, dar si de telefoanele lui Obama catre Mubarak,  nu pot spune decat ca acestia vor sa se asigure ca situatia in Egipt ramane calma, ca aceasta tara va fi un partener viabil pentru comert, ca vor ramane deschise canalele de comunicatie si cele maritime. Iar asta e obligatia care nu prea-l lasa pe Mubarak sa plece de la putere. Un haos in tara si blocarea legaturilor Europei cu Asia nu si le doreste nimeni.”

Al dracu Mubi, cum aruncă el Egiptul în haos şi cum le-a dat el peste nas americanilor care nu vroiau ca el să plece aşa repede..

Buun…acum, să mergem la Marele Zid Chinezesco – Egiptean:

“Ce e mai bine pentru România, o democrație instabilă și care ar putea împinge islamismul la putere în Egipt, sau un dictator arhaic precum Mubarak, care să țină în frâu trebile pe acolo?” ne întreaba fratele nostru, China. Poi, nah, aici nu prea am ce să spun, în condiţiile în care o democraţie stabilă şi o economie de piaţă veritabilă, cum este cea românească, este sensibilă la orice mişcare din lume, eu zic că mai bine nu e nimic pe acolo în Egipt..

Ce învaţ eu de aici? Că atunci când nu te pricepi..poate e mai bine să taci. E valabil şi în cazul meu.

piticu

5 thoughts on “A-listerii din România şi Egiptul”

 1. Nu ți-ai ales prea bine A-listerșii pe care să-i zgândări ca să dea înapoi cu meteoriți în tine! Să atragi atenția asupra ta tre’ să te stropșești la ăia mai nevricoși, ăștia-s calmi și chitiți pe înaintare prin metode pozitive momentan :)
  Bagă-ți ceva în ăia mai isterici, cu apucături de bulldog. Dacă reușești să le încleștezi fălcile în fundul tău, te-ai scos! 😆
  Și acum serios:
  Devii cu adevărat remarcabil nu criticând limitele altora, ci aducând la lumină cele mai bune idei ale tale. Originalitatea e cea mai bună armă, de când lumea. Și cea mai cavalerească.
  Salutări

 2. Greșești față de tine însuți pierzând timpul cu nimicuri și așezându-te tu singur la coada de voluntari care le fac reclamă pomenindu-i ;)
  Scrie despre tine și despre ideile/planurile/obstacolele tale și vei vedea cum vei primi răspunsurile și atenția de care ai nevoie. Și, sincer, sper ca evidențele tale să fie mai interesante ca ale lor. :D
  Îți țin pumnii.

 3. A-listerii lu’ peste. De astia vorbeste cel mai mult lumea pentru ca-si fac veacul la ABSOLUT TOATE sindrofiile de “bloggeri” unde vin piariste sa le dea firimituri pentru ca la ora asta e “hot” sa fii “online”. Habarnisti toti.
  A-lister e Groparu. A-listeri sunt aia de la Milfsipetrov. Aia sunt A-listeri nu Arhi, Zoso, Chinezu, Visurat si mai ales ratatul de Piticu.
  Cineva comenta deunazi ca Zoso nici nu stie sa scrie corect romaneste. Mare mi-a fost mirarea cand am constatat ca e adevarat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *