A cenzurat TVR un cântec anti-Băsescu?

Ştirea, văzută prima dată azi, pe Antena 3, ne spune că un cântăreţ, celebru pentru minciunile pe care şi le spunea cu Andra, ca “la meteo”, a venit aseară pe scena festivalului Callatis şi a început să cânte următoarele versuri (bine, e destul de forţat să spun că a început să cânte):

“La primul mandat, ne-ai fi ascultat / Acum ţi-ai luat lumea-n cap, ne-ai înfometat / N-ai clădit nimic, chiar ai dărâmat / Cred că ai o slăbiciune la furat"

În câteva momente intră pe scenă Liana Stanciu (despre care chiar aveam o părere foarte bună” şi opreşte prestaţia omului, motivând că trebuia să cânte piesa lui cu meteo.

lianastanciu

Oare de ce a simţit ea nevoia să facă aşa ceva? De când s-a reintrodus cenzura la TVR, cred că merităm şi noi să ştim asta, că tot suntem plătitori forţaţi ai unui abonament ce aduce milioane de euro în bugetul acestei instituţii inutile.

Şi ce mai caută Elvis Săftoiu la conducerea TVR?

6 thoughts on “A cenzurat TVR un cântec anti-Băsescu?”

  1. Singura intrebare buna este ” ce mai cauta Elwis Saftoiu la conducerea TV ” in rest doar aiureli .
    Daca n-ai vazut , daca n-ai fost la fata locului….crede-ma nu e cazul sa-ti dai cu parerea despre ce anume s-a petrecut acolo ! 8)

  2. Nu e pentru prima dată cînd susţinătorii băsişti pun botniţă liberei exprimări.
    Iar Liana Stanciu, dacă ne amintim, a debutat la un post de radio al domnului Tăriceanu.
    Tristă evoluţie profesională…

  3. @ matilda Ai dreptate ” Liana Stanciu a debutat la un post d e radio al domnului Tariceanu ” { mai sti care post si cu ce se ocupa pe acolo ?} insa la vremea respectiva tipa manca muzica pe paine , cultura ei muzicala { si nu numai } au facut-o ca din debutanta la acel post de radio sa ajunga in foarte scurt timp un NUME ! 8)

  4. Iancule…ai vazut ceea ce ai putut vedea !De auzit in mod sigur n-ai auzit nimic si deci nici motivul ” cenzurii ” nu-l cunosti corect . Vecinul meu { gard in gard cu mine a fost la fata locului in calitate de spectator in chiar primele randuri asa incat…mi-a povestit totul de-a fir a par . Si referitor la ascensiunea profesionala a Lianei Stanciu da …ai dreptate “s-a desavarsit ” labe1 cu asta pot fi de acord { la cat de misto era gagica la vremea aia …parca era pacat de Dumnezeu sa nu se-ntample asa ceva 8) } insa nu uita ca boss in orice emisiune , in orice transmisie TV este fie regizolul de platou , fie realizatorul , fie producatorul dar , in mod sigur la acea emisiune nu Liana Stanciu era big boss man ! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *