9 decembrie 2012 – România votează sau lecţia tăvălugului

Suntem la 3 ore de închiderea urnelor de vot. Deja exit pollurile nu mai sunt chiar o glumă, acum se face corecţia finală asupra cifrelor. Ce ne spun aceste cifre acum?

CAMERA DEPUTAŢILOR
USL – 63%
ARD – 16%
PP-DD – 12%
UDMR – 4%
PRM – 1%
PER – 1%
PPMT – 0%
Altul – 0%
Minorităţi 3%

SENAT

USL – 65%
ARD – 16%
PP-DD – 12%
UDMR – 4%
PRM – 1%
PER – 0%
PPMT – 0%
Altul – 0%

Este o lecţie a faptului că românul îndură, dar are şi o limită. Din 2009 încoace Băsescu şi clica lui mizerabilă nu au făcut decât să ‘îşi bată joc de popor. Uitând că la un moment dat, mai devreme sau mai târziu, vor ajunge din nou la mâna acestui popor.

Iar acum, deşi multora le stârneşte fiori pe şira spinării, poporul a ales o cale de netăgăduit: puterea absolută în mâna unui singur grup de oameni.

O fi bine cu această majoritate absolută? O fi rău? Rămâne de văzut, este cert că este ultima şansă pe care poporul o mai dă clasei politice.

ALEGERI PARLAMENTARE - BUCURESTI - 2012

2 thoughts on “9 decembrie 2012 – România votează sau lecţia tăvălugului”

  1. In mod normal ,intr-o democratie adevarata,nu e bine!Dar noi nu avem asa ceva,iar Ponta dupa cum arata si se comporta,e un f.mare ambitios.Are o viata intreaga inainte pt.ca sa se afirme in politica,asa ca nici intr-un caz,nu-l vad ratand sansa de a-i da peste nas lui Barosso,care de curand am aflat ca in tinerete a fost mare mao-ist.Ca sa vezi cine ne dadea noua lectii de democratie!El si madame Clinton,devenita celebra nu prin IQ-ul ei nemaipomenit de mare,ci prin alta mai celebra Monica Lewinski!…asa ca la ora asta,e buna o majoritate cat mai mare,sa poata si guvernul sa lucreze!Dar sa-l fereasca bunul D-zeu sa nu o faca cum trebuie!Poate vom ajunge si noi astia care mereu mergem la vot cu speranta,sa ne consideram in sf.oameni si nu masa de manevra!

  2. @Olimpia Iancu ….Initial am vrut sa injur [ nu pe dumneata stai linistita ] citind postarea dumitale insa …citind-o si a doua oara , mai atent …mi-am dat seama ca , AI DREPTATE !Am vrut sa injur deoarece la cate balbe [ unii mai ” cititi ” le spun … “gafe ” ] a facut ” micul Titulescu [ macar de s-ar ridica la….sfertul aluia ….unde ar fi pomana…pentru Romania nu pentru el da-l dracului !] chiar ma indoiam ca va putea sa-i dea peste nas lui Barosso insa, ai dreptate , mi-am dat seama ca , ai dreptate :” are o viata intreaga inainte sa se afiirme in politica ” asa ca merita sa-i dam o sansa . Problema este cu cei ce nu mai au ” o viata intreaga inainte ” asa incat nu mai au timpul fizic necesar sa mai astepte …ceva bun .Daca tii neaaparat …eu chiar nu mai am timp , nu mai am rabdare …au trecut totusi 22 de ani .Insa pentru placerea de a vedea ca UN ROMAN LE DA PESTE NAS ANCLIFTATILOR AIA DE LA BRUXELLES ….CHIAR MERITA SA ASTEPT ! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *