9 decembrie 2012 – 9 decembrie 2013, un an de ”Rușine, USL !”

Alegerile de acum un an au reprezentat cea mai categorică victorie obținută de o alianță politică după faimoasele alegeri din 1990, când Iliescu câștiga cu peste 80%.

USL a venit la putere pe fondul unor promisiuni clare, iar acum, la fix un an de zile de la acel moment, reprezintă cea mai mare dezamăgire posibilă. SĂ o luăm metodic:

– Jos Băsescu – esența programului electoral cu care USL a preluat puterea. Băsescu e bine mersi și face mișto de noi în fiecare seară.

– Revizuirea Constituției – anunțat cu atâta tam tam, proiectul revizuirii Constituției a clacat lamentabil. Rămâne cum am stabilit.

– Regionalizarea României – proiectul de suflet al lui Dragnea e și el în coadă de pește. Nu mai e așa de important pe moment, nu mai merge scuza cu ”dacă nu facem asta, nu ne mai dă UE bani”.

– Roșia Montana și gazele de șist. Probabil cea mai mare dezamăgire, după eșecul izolării lui Băsescu. Și dovada clară că politicienii noștri sunt niște mincinoși ordinari.

Cu ce rămâne USL după un an de la câștigarea alegerilor din 9 decembrie 2012? Cu nimic. Este o alianță perimată, pierdută în propriile minciuni, dar care, culmea politicii dâmbovițene, are în continuare peste 60% din intenția de vot.

usl

3 thoughts on “9 decembrie 2012 – 9 decembrie 2013, un an de ”Rușine, USL !””

  1. deputatul USL (UNPR) ion raducanu, intr-o declaratie politica:
    `Suntem aproape de finele primului an din mandatul 2012 – 2016 şi nu putem să ne debarasăm de sintagma “Una spunem, alta facem”. Nu ne mai putem scălda între “ruşine şi nesimţire”, sfidând voinţa românilor. (…)
    Cred că în cazul de faţă trebuie să cerem scuze românilor care ne-au votat pentru că în mod cert “am greşit”.
    Închei spunând că mi-e ruşine de neruşinarea noastră.`

    (Toată declarația din 28 noiembrie aici: http://www.cdep.ro/pls/steno/steno.stenograma?ids=7327&idm=1,109&idl=1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.