670 milioane de euro

Fapte: o pensie medie în România este undeva în jurul a 220 de euro.

Așadar, un pensionar român ar avea nevoie de 3045454 de luni pentru strânge suma de mai sus. O nimica toată.

Alte fapte: Ca urmare a perchezițiilor desfășurate la locuința lui Vlad Moisescu, procurorii au descoperit un contract prin care soacra acestuia își împrumuta fiica cu fabuloasa sumă de mai sus.

O întrebare: nu este specificat și cum s-a efectuat acest împrumut? A fost cash? A fost prin transfer bancar? A fost la la banca de la Monopoly?

Este evident că în România s-a furat la greu. Că vreme de 25 de ani toată clasa politică nu a făcut altceva decât să se îmbogățească, în timp ce restul sărăceau. Culmea e că, după atâta jaf, tot mai exista lucruri de furat în România.

Dar de aici și până la a ajunge să vorbim de astfel de sume, nu doar că aruncă în derizoriu o anchetă ce ar putea destructura o rețea mafiotă incredibilă, dar îi facem pe străini să ne privească cu alți ochi. Ce naiba, nici faimoasa mafie italiană nu rulează astfel de sume…

55883fe7682ccfbc61028cbf_465x390_77064200

2 thoughts on “670 milioane de euro”

  1. La 670 d e MILIOANE { caaaaatttttt ??????? } de Euro , no comment Iancule , sa-i bata bunul Dumnezeu de banditi ! Dar daca banii respectivi chiar au existat si-au fost mangliti cu retornero de care gasca lui Chiliman …chiar pe toti nu puteau sa-i doseasca , trebuia s a dea si la partid …partea leului deci : CE-ATI FACUT CU BANII IANCULE ?????? 8)

    1. @marian cica de fapt ar fi doar 60.000 de euro. Si nu pot sa nu ma intreb: procurorul idiot care a lansat suma asta incredibila in spatiul public, nu pateste nimic?

Leave a Reply

Your email address will not be published.