35 morti, tara in doliu, Udrea danseaza…

Au fost atatea momente in care mi-a fost rusine ca sunt roman..dar ca astazi, niciodata…tara asta nu mai are nicio sansa, imi este din ce in ce mai clar..ne-am pierdut ultima farama de demnitate, ultimul dram de umanitate…

In timp ce tara isi plange mortii (23 oameni in inundatii, 12 ca urmare a accidentului aviatic de la Tuzla), guvernul Romaniei, condus de Boc nici macar nu a catadisit sa declare o zi de doliu national….

Jigodia aia de Ministru al Apararii, Oprea, cum nu intra in pamant alaturi de acei tineri care au murit pentru ca faceau exercitii pe care rusii il mai folosesc doar sa stropeasca culturile agricole…

RUSINE MIZERIILOR !

2 thoughts on “35 morti, tara in doliu, Udrea danseaza…”

 1. Imi cer scuze, stiu ca sunt putin offtopic insa sunt ingrozit de ce urmeaza sa se intample si chair imi doresc sa stie toata lumea despre acest eveniment in speranta ca vor fi suficienti oameni constienti si care vor lua decizia de a se implica si opri aceasta nenorocire.

  Dl. Mason Deputat Silviu Prigoana a decis sa faca el “economii” la bugetul statului Roman taind subventiile statului catre Biserca Romana Ortodoxa. Acest lucru deranjeaza din mai multe motive insa am sa mentionez doar 2.

  Primul este ca in vremea lui Cuza biserica a renuntat la mai toate proprietatile ei, si avea in vremea aia nu gluma iar in schimb tot ce a cerut e ca statul in schimbul acestor proprietati sa achite o parte din cheltuielile cu personalul.

  Al2Lea motiv este ca Prigoana este mason fara nici un dubiu, el singur a recunoscut. Problema mare e ca masoneria urmareste distrugerea crestinismului cu orice pret si orice mijloace de secole, aceasta reiese in scrierile unor mari “iluminati” masoni si ale actiunilor lor dealungul istoriei. Deci este vorba de un urias conflict de interese ca cineva care are o apartenenta la un grup ce doreste distrugerea altui grup cu orice cost sa ii faca politica economica sau de orice alt fel.

  Este un subiect foarte greoi si trebuie analizat cu multa atentie, nu va pripiti la concluzii rapide din auzite si credinte populare urbane. Faceti niste mici studii inainte sa trageti o concluzie.

  Va rog mult cititi urmatoarele articole si urmariti si scurtele reportaje de la TV:
  http://www.fumsioglinzi.info/prigoana-satanistul-loveste-in-biserica-ortodoxa/
  http://stiri.botosani.ro/stire/22398/Prigoana+vrea+taierea+subventiilor+pentru+Biserica.html
  http://saccsiv.wordpress.com/2010/08/23/masonul-silviu-prigoana-vrea-ca-preotii-sa-nu-mai-primesca-salariu-de-la-stat-iar-bisericile-sa-nu-mai-primeasca-bani-pentru-cheltuieli-de-reparatii/

  Multumesc Mult Si scuze de deranj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *