3 modele de ceas de mână pe care trebuie să le aibă orice bărbat

Ceasul de mână este un accesoriu care nu trebuie să lipsească niciunui bărbat ce ține la modul în care acesta arată din punct de vedere estetic. Acest lucru a condus la apariția unui numar foarte mare de modele de ceasuri de mână, care mai de care mai frumoase și mai elegante. Din toata această varietate de ceasuri de mână se disting 3 modele de ceasuri  care din punctul meu de vedere nu trebuie să lipsească din cutia pentru ceasuri de mână a unui barbat. Care sunt acestea și care sunt avantajele oferite de către utilizarea acestora? Citește continuarea acestui articol pentru a afla răspunsurile la aceste două întrebări.

ceasuri Lacoste

Ceasul de mână elegant este unul dintre cele trei modele de ceasuri barbatesti care din punctul meu de vedere nu trebuie să lipsească niciunui bărbat. Acest model de ceas de mână se poartă doar la ocazii speciale, cum ar fi o nuntă, botez sau o întâlnire de afaceri extrem de împortanță. Plusul de eleganță pe care îl oferă utilizarea acestui model de ceas de mână precum și statutul social transmis prin intermediul acestui model de ceas de mână sunt două dintre avantajele oferite de către utilizarea acestui model de ceas de mână.

Faptul ca bărbații sunt pasionați de vestimentația sport nu mai reprezintă pentru nimeni niciun secret. Acest lucru nu înseamnă că cei ce preferă o asemenea ținută vestimentară nu sunt interesați de modul în care arată. Purtarea unui ceas de mână sport într-o ținută vestimentară este fară nicio urmă de îndoială lucrul pe care trebuie să îl facă un bărbat ce dorește să arate ireproșabil din punct de vedere vestimentar atunci când poartă o ținută vestimentară sportivă.

ceasuri dama 666

Nu în ultimul rând, cel de-al treilea model de ceas bărbătesc ce nu trebuie să lipsească unui bărbat este ceasul de mână casual. Acest model de ceas de mână oferă o versatilitate mare, acest lucru fiind și principalul avantaj oferit de către utilizarea acestui model de ceas de mână.

În concluzie, atunci când vine vorba despre ceasuri barbati există anumite modele de ceasuri de mână ce nu trebuie să lipsească nici unui bărbat ce ține la modul în care acesta arată din punct de vedere estetic, 3 dintre aceste modele fiind prezentate în cadrul acestui articol.

 

4 thoughts on “3 modele de ceas de mână pe care trebuie să le aibă orice bărbat”

  1. Desi am citit articolul acesta acum o saptamana, m-am decis ca prietenului meu sa-i iau un smartwatch in detrimentul ceasului obisnuit gandindu-ma la faptul isi doreste sa faca culturism. Incerc sa-l sustin si sa-l sprijin cum pot mai bine. Ii gatesc tinand cont de aportul lui de proteine, dar trebuie sa aiba grija si la metabolism, astfel ca folosindu-se de ceasul inteligent va afla cata ardere va avea la antrenamente

  2. Primele doua modele…fac ceva pe ele ! Pai , daca ma-ntreaba cineva cat este ora , ce-i raspund aluia K si…C ? Nu crezi ca-mi va scoate ala mortii la interval si pe buna dreptate ? Celelalte doua…alea mai merg ca aspect insa…daca-s ca ala de l-a adus fie-miu din Malta { are baterie AG3 si mecanism din cel mai adevarat plastic } mai bine lipsa ! Iuliana…vorbeste si si ea , ce altceva sa faca saraca ? Prietenul ei…daca va primi CACADOU un ceas …va zice merci oricum insa { vorba aluia } : PRETZUL IANCULE , CAT ESTE PRETZUL ???L-ai omis sau nici tu nu-l sti ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *