27 Octombrie trebuie să fie: Noi sau Ei !

Nu există o altă şansă. Dacă moţiunea pică, dacă oamenii nu ies în stradă în număr mare, manifestând paşnic şi legal pentru demisia guvernului Boc, putem spune fără nicio problemă că ultimul cartuş al opoziţiei a fost un fâs.

A trecut un an de la momentul în care, cu o inconştienţă demnă de un sinucigaş drogat, poporul acesta a decis că în locul unei speranţe alege suferinţa, minciuna, umilirea.  Vor trebui mulţi ani de acum încolo pentru a putea înţelege resorturile acestei alegeri.

Dar acum, după un an, nu mai aveţi nicio scuză. Aţi fost umiliţi, trataţi ca nişte gunoaie. Mizeriile astea din fruntea ţării nu dau doi bani pe voi. V-au trimis înapoi în foame, deşi vă promiteau că veţi trăi mult mai bine. V-au minţit că Vântu, Voiculescu şi Patriciu vor să fure bogaţiile ţarii dar în schimb ei v-au furat vouă agoniseala de o viaţă şi au vândut viitorul copiilor voştri unor cămătari ordinari.

V-au păcălit că Iliescu este în spatele lui Geoană şi că ne va reîntoarce la comunism, dar în timpul ăsta, beţivul care ne conduce a creat şi consolidat un stat securist pe care şi Ceauşescu ar fi gelos.

Ei mizează pe faptul că voi, oricât de rău vă va fi, nu mai aveţi puterea de a le da lovitura de graţie…Întrebarea mea este..au dreptate? Haideţi să le dovedim că nu.

PE 27 OCTOMBRIE ÎNVINGĂTORI SUNTEM NOI !!!! SUSŢINE MOŢIUNEA DE CENZURĂ !!!! VINO ÎN STRADĂ ALĂTURI DE NOI !!!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *