21 august 2012 – ziua când România renaşte

Am o singură aşteptare de la ziua de azi, de la decizia CCR de azi. Refuz să cred că, în contra a peste 7.4 milioane de voturi, Curtea Constituţională ar putea să decidă azi revenirea lui Băsescu la Cotroceni.

Refuz să cred că 9 oameni puşi în fruntea acelei instituţii supreme, vor putea trăi cu conştiinţa împăcată după ce vor aruncă România într-un haos cu care nu ne-am mai confruntat din decembrie 1989.

Astăzi, România va renaşte. Vom putea lăsa toată ura dintre noi deoparte, ne vom putea din nou privi în ochi şi de noi va depinde ce viitor vom alege pentru ţara aceasta.

Iar Traian Băsescu şi domnia sa plină de ură, de întuneric, vor dispărea din istoria acestei ţări.

basescu_rege

8 thoughts on “21 august 2012 – ziua când România renaşte”

 1. Acei 9 oameni au aruncat tara in haos prin faptul ca au amanat decizia de validare sau invalidare a referendumului. Indiferent ce decizie ar fi luat tot ar fi fost mai buna ca amanarea de care am avut parte si parca vad ca si astazi o sa o lalaie.

  1. @D-Petre sper din tot sufletul sa nu mai amane…nervii tuturor sunt intinsi la maxim. Au toate informatiile necesare, sa ia decizia legal, cu 6 voturi si sa stim ce avem de facut mai departe

 2. @Ionut
  Au pe dracu’. Prima si cea mai mare greseala a fost acceptarea unui cvorum ilogic si nelegal – Ponta. A doua greseala a fost promulgarea legii care continea modificarea idioata – Antonescu. Au stat sa se uite in gura unor ppe-isti?!? Ceea ce nu au invatat NICI ACUM de la basescu este MOMENTUL. Conteaza ce faci acum, paentru ca istoria o scriu invingatorii si victoria e data de actiuni.

  Pe cat de organizati ati fost la suspendare, pe atat de prosti ati fost dupa. Parca nu v-ati asteptat sa va iasa si nu ati mai stiut ce sa faceti.

 3. @Nevermind da, recunoasterea cvorumului a fost o stupizenie greu de crezut si de inteles. S-au speriat ca niste virgine de niste latrai de la Bruxelles.

 4. Dan, ai probleme cu vederea sau cu intelegerea? Ca vreau sa stiu daca explic in litere care formeaza cuvinte sau in cuvinte care formeaza idei.

  @Ionut
  Asta e al doilea pe ziua de azi. Inteleg ca e lumea suparata, da’ totusi…

  1. @Nevermind imi cer scuze eu in numele lui.
   @Dan daca mai apare un comentariu injurios la adresa lui Nevermind sau a oricarui alt comentator, intri in spam. aici discutam si injuram basistii:)) sau eventual te certi doar cu mine

 5. @Ionut
  Heeeeeiiiiiii… Sunt baiat mare, pot sa ma apar si singur ;) :D (@Dan Fight, baby )
  Nu ai de ce sa-ti ceri scuze, ce dracu’… Doar constatam, nu ma deranjeaza. Si in afara de asta, stii foarte bine ca cei care vad prima oara se pot insela :D

  E ok sa nu bagi la spam nimic. Nici macar pe basisti. Poate doar daca sunt postaci la foc automat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *