2015 într-un cuvânt și o poză

Am lansat această retrospectivă în 2010 și, de atunci, în fiecare an, ați răspuns cu drag provocării de a face retrospectiva anului care tocmai a trecut doar printr-un cuvânt și o poză, cele care v-au marcat pe voi cel mai mult în acest an.

Vă aștept, așadar, opțiunile, fie prin postări pe bloguri, pe Facebook, pe Twitter și menționate apoi într-un comentariu aici sau utilizând hashtagul #retrospectiva. La finalul lui 2015, pe 31 decembrie, strângem toate aceste alegeri ale voastre într-un visual care să rămână peste timp semn a ce a fost acest an pentru fiecare din noi.

Încep eu: cuvântul anului 2015: #colectiv iar poza:

colectiv

 

Aștept cu drag și alegerile de la: Irina Ursu, Blogatu, Tarot Politic, Ștefan Manea, Marius Matache, Traian, Florin Crăciun, Radu Zlati, Mihai Hristea, Radu Oncescu, Rating Politic, Andrei Tiut, Cristi Hrituc, Adriana Duțulescu, Emma Zeicescu.

6 thoughts on “2015 într-un cuvânt și o poză”

  1. Cat adevar intr-o singura poza : o mare de candele ce simbolizeaza sufletele celor plecati la ceruri iar deasupra lor , troneaza precum Dumnezeu … UNEALTA DE FORTZA A STATULUI ROMAN !

  2. Pingback: Radu Oncescu
  3. Aveai aproape pentru fiecare lumânare şi câte-o taxă !
    Iar în locul jandarmului puteai pune un român în zdrente ! :mrgreen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.