2014 – anul când România va avea un nou președinte: Crin Antonescu

Cam ăsta este adevărul cu care pornim la drum în acest an. Și asta oftică și disperă pe foarte mulți: pe Băsescu, pentru că a intrat în ultimul său an de mandat și, în ciuda dorinței deja exprimate, nu va avea ca și urmaș un continuator al proiectelor sale.

Pe Ponta, care devine din ce în ce mai conștient de faptul că având în Antonescu președinte nu îi va fi deloc mai ușor ca pe vremea lui Băsescu, ci,din contră, mult mai greu.

Pe cei din servicii, care sunt din ce în ce mai irascibili la gândul că nu vor avea un președinte care să fie manipulat ca o păpușă de ei.

Și pe mulți, foarte mulți din România, care și-ar dori în continuare un președinte circar, bețiv, curvar, tipar perfect al societății.

crin antonescu

19 thoughts on “2014 – anul când România va avea un nou președinte: Crin Antonescu”

 1. Pe cât este de disperat să ajungă preşedinte, pe atât de greu va ajunge, sau chiar nu va ajunge. Eu nu vreau să trăiesc cu gândul că vom fi conduşi de obositul ăsta. Nu că mi-ar păsa, dar deh, am fost conduşi 10 ani de un chior, ce pretenţii să ai?…

 2. Ionut, nu dau doi bani. Nici nu ştiu cine va mai candida. Oprescu? Oricine numai ipocritul ăla nu. Uite, dacă ar candida, eu chiar m-aş obosi să merg să votez Tăriceanu. Nu că nu ar fi la fel de jegos ca ceilalţi, dar îmi place mie, e un om impozant, cu prestanţă, nu ca momolocii ăştia, chiori, adormiţi, mikey mouse etc.

  Mă rog.

  1. @Larisa in primul rand, mersic ca vii mereu pe aici :) Apoi, asta e o problema la noi, ca societate. Gasim niste vinovati, niste oameni rai, uneori ii categorisim folosind niste stereotipuri, dar cand suntem pusi sa aducem ceva in loc, ezitam, sau, mai rau, nu avem nicio optiune. Nu esti singura persoana care il nominalizeaza pe Tariceanu. Calin va avea un an important pentru cariera sa, pentru ca asta e anul in care mai poate confirma ca va putea fi din nou un lider al PNL si sa preia conducerea sau sa esueze in linia a doua.

  1. @larisa da :) dar asta nu ma impiedica sa spun si lucrurile care nu imi convin in partid. Daca vei citi pe aici, vei vedea asta :)

 3. @ Ionut

  Nu e primul si data fiind calitatea replicilor tip “ba tu”, nimic deosebit. Pacat ca nu e fata si mancatul in cur presupune mai putine metode de scarpinare, eu nefiind popa. :D

  @ Larisa

  Disperat? Obosit? Atat de usor preiei teze basisto-pesediste? Vezi ca Tariceanu s-a casatorit iar si nu e liber, chiar daca argumentele supreme in cazul lui sunt prestanta si impozanta. VA-Tech iti spune ceva? ;)

  @ Dan N.

  Serios? Doar atat? Daca si intelegi ce am zis de fapt, promiti sa scrii macar un rand complet? Pliiiiiiiz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *