19 români morţi în Muntenegru – România petrece

Da, ştiu, nu vă place titlul ăsta, dar este o realitate. Diferenţa dintre un popor şi o adunătură este dată şi de astfel de momente dramatice, în care se vede solidaritatea şi compasiunea.

În timp ce în Muntenegru oamenii stau la cozi să doneze sânge pentru supravieţuitorii accidentului, la noi autorităţile o dau uşor în bâlbâială. Tot cu Raed Arafat ne salvăm imaginea, omul nu a stat să dea declaraţii de presă, ci s-a suit în avion şi a plecat să vadă ce mai e de făcut pe acolo.

În timpul ăsta, media românească e într-un penibil incredibil. Răitaru TV stă la poarta penitenciarului Jilava şi aşteaptă depeşe de la Gigi Becali, Realitatea desfaţă poporul cu buci şi ţâţe în timp ce Labe1 se atacă autorităţile statului din toate direcţiile.

În timpul ăsta, la atâtea ore de la momentul când s-a aflat de această tragedie, nu avem nici până acum o ieşire publică a preşedintelui ţării, măcar să spună şi el condoleanţe.

Cât despre onlineul românesc, ce rost are să mai vorbim. Fomiştii ăştia ordinari nu au auzit de sentimente, de durere, de solidaritate. Bănuiesc că aşteaptă şi ei să fie plătiţi ca să poate scrie ceva.

Mi-e scârbă de ţara asta.

accidentmuntenegru

3 thoughts on “19 români morţi în Muntenegru – România petrece”

 1. Nu vrei sa-ti fie scarba si de popii tai pe care-i pupi in cur?

  http://www.basilica.ro/stiri/programul-slujirii-ierarhilor-bisericii-ortodoxe-romane-la-sarbatoarea-isfintei-treimii_8009.html

  Uite ce ocupate sunt javrele. Dau comunicate cu programul de la radio trinicaca. Presedintele nu are in fisa postului compasiunea, dar javrele in sutana, da. El e doar nesimtit, javrele sunt si ipocrite. Updateaza postarea si baga-l si pe daniel, daca tot zici ca esti crestin si nu ascunzi rahatul sub pres. Baga si javra in sutana ca motiv de scarba.

  Tu esti exemplul perfect pentru barna si paiul :D

  1. @nevermind nu trebuia sa imi dai linkul, sunt abonat la rss feedul lor :) Scarba mea fata de Basescu e la fel de mare ca a ta fata de Daniel. Doar ca a mea e mai justificata :P

 2. @ Ionut

  Pana una alta, trece-l pe lista scarbelor. Base nu are in fisa postului mila si compasiunea, dar danielutul tau are. Ca uita si-l doare fix in cur, e altceva.

  Diferenta intre astia 2 este ca diferenta intre o curva care recunoaste si o curva care se da virgina si tipa ca celelalte sunt curve ordinare. Cam aceeasi diferenta ca intre un agnostic si un religios. In rest… baietii seamana si au aceeasi scoala de secu la baza. Doua javre. Insa… eu le detest pe amandoua si tu pupi una sub sutana :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *