14 ani de la 11 septembrie 2001 – de la Al Qaeda la ISIS

Și au venit și deja celebrele expresii cu ”ziua când s-a schimbat lumea”, ”nimic nu a mai fost la fel”, șamd. Cu părere de rău, trebuie să observ că emoția publică s-a stins și față de acest moment. Unul de un dramatism feroce.

Numai că oamenii sunt acum preocupați de realitățile zilei, ce par a fi la fel de periculoase ca cele de atunci. Deși SUA au promis că nu ne vom mai confrunta vreodată cu o astfel de situație, în țările arabe există acum un monstru mult mai mare decât a fost vreodată Al Qaida și Osama. ISIS este cea mai recentă și reală amenințare la adresa întregii lumi, a se vedea ce se întâmplă acum în Europa.

Ca atare, cu părere de rău, nu cred că sunt departe zilele în care vom fi nevoiți să vorbim iarăși de o tragedie americană fără precedent. Poate chiar mondială.

11septembrie

2 thoughts on “14 ani de la 11 septembrie 2001 – de la Al Qaeda la ISIS”

  1. Iar Barak Housein Obama ….a anuntat disponibilitatea USA de-a accepta pe teritoriul ei 10.000 de refugiati ! Probabil ca , in urmatorii ani SUA se va confrunta cu mai multi doritori de-a invata arta pilotajului….nu si-a aterizarii deoarece , aia-i mai grea 8) !

Leave a Reply

Your email address will not be published.