Zoso, Arhi, Piticu şi Chinezu – nişte amatori

Şi nu, nu săriţi repede cu gura pe mine, asta nu am zis-o eu, e ceea ce a grăit Băsescu, într-un nou delir public prestat labe1tv, scuzaţi exprimarea.

Ce merită reţinut din prestaţia băsesciană de aseară este că îmi citeşte blogul, sunt sigur de asta:)) ), că pentru el spaţiul acesta online este un spaţiu de amatori, unde numai eşuaţii care “au falimentat trusturi media”  vin să presteze.

Nu voi comenta bătaia de joc la adresa lui Pleşu, din păcate, pentru un mare om de cultură, când te bagi în coteţ cu porcii e imposibil să nu te împuţi. Cât despre cifrele de rating pe care le mai face Băsescu, şi pe care le găsiţi la Moşcalifar, un maxim de 0.8 reflectă perfect importanţa pe care o mai are un astfel de om. 

PS: Acum putem spune că s-a împlinit ca jurnalist Sorina Matei, visul ei umed de a-i lua interviu tiranului la Cotroceni fiind realizat.

6 thoughts on “Zoso, Arhi, Piticu şi Chinezu – nişte amatori”

  1. Da, şi când mă gândesc că i-am spus pe blog lui Ciutacu că Sorina Matei pleacă la B1 TV, el a spus că îşi pariază salariul pe TVR. Uite că am avut dreptate…

    1. Eu unul ma bucur ca A3 s-a descotorosit de balastul asta. Si mai sunt cateva personaje care ar trebui sa plece

    1. @Serban: sunt de acord cu tine..pana la un punct..nu te sustin indiferent de ce faci si de ce promovezi…nu ti se pare corect?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *