Zile triste la Antena 3

E greu să fii în pielea celor de la Antena 3, televiziunea poporului elitist și cu venituri peste medie. Televiziune care își vede întreg eșafodajul de ani distrus de votul popular, de revolta unui popor pe care credeau că îl au la degetul mic.

N-o să mai insist pe toată povestea despre cum Antena 3 este un balon de iluzii, din care Gâdea, Badea, Ciuvică și toate personajele colective de acolo nu vor să iasă. Doar două povești aș vrea să vă aduc spre atenție:

– Cool și răcoros mogul și-a strigat disperarea din celulă: suspendați-l pe Băsescu ! Faptul că, în afară de salariații datornici de la Antena 3, nu a mai pus nimeni botul la o asemenea idioțenie nu e o surpriză. Surpriza a venit tocmai de la ăla mic de l-a lăsat moștenitor peste PC, Daniel Constantin, a ieșit și a spus că în PC nu s-a luat în discuție acest subiect, nu există un curent suspendării lui Băsescu.

Say what? :)) )) Trebuia să le vedeți fețele Danei Grecu și lui Radu Tudor, aseară. Priceless.

– Azi, Mircea Băsescu a fost eliberat din arest preventiv și pus în arest la domiciliu. Asta în timp ce ai lui Bercea au rămas în arest. O nouă victorie de răsunet a Antenei 3. O nouă zi în care Gădea se autoflagelează.

Și ăsta e abia începutul.

antena 3

Leave a Reply

Your email address will not be published.