Zanarim si noi pentru un inger?

Despre povestea Ioanei am aflat prin intermediul Sabinei Cornovac, o gazutza simpatica ce ne bantuie onlineul cu lucruri frumoase.

Pana de curand am avut in prim plan campania pentru Daniel Raduta, sustinuta de un grup minunat de zane. Daniel este acum in proces de recuperare, lucrurile merg bine si cu voia lui Dumnezeu in curand va fi acasa din nou. Dar povestea lui reusita nu inseamna ca punem punct si gata..ne intoarcem la ale noastre…daca am castigat ceva cu ocazia campaniei “zanarim” a fost faptul ca oamenii au inceput sa capete incredere si sa isi strige in online nevoia de ajutor…iar onlineul trebuie sa duca mai departe povestea…

Despre Ioana si cazul ei puteti citi mai multe aici. Pana acum, la mai bine de o luna de la lansarea campaniei, s-au strand 4370 de euro din necesarul de 185.000 euro.

Fiecare putem ajuta cu cat de putin putem…plecand de la acest gand am decis ca sa ii ofer si eu putin ajutor, scotand la licitatie tweetul meu cu numarul 5000. Suma de la care pleaca licitatia este de 10 euro, dar nu uitati ca fiecare ban in plus merge pentru a ajuta un inger de copil sa se bucure de viata asa cum merita.

In momentul de fata counterul twitterului meu s-a oprit la 4999 de tweeturi. Ca atare, nu mai pot da niciun tweet in plus pana cand nu reusim sa facem din aceasta licitatie un succes..Stiu ca nu ma vreti tacut sa imi iubiti comentariile de pe tweeter si ca atare va astept cu drag sa licitati.

PS: Avem si un castigator: Risipitorul a oferit 30 de euro pentru acest tweet. Ii multumesc pentru gestul frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *