X factor, 0 rating

Pentru că oricât s-ar chinui Antenele, Pro îi va bate mereu la fundul gol când vorbim de emisiuni de divertisment.

Pentru că Mihai Morar nu e Mihai Petre, Paula Seling nu e Andra “piele de găină”, iar Andi Moisescu e doar unul.

Pentru că e atât de prost copiată structura emisiunii, că nici dacă vine Bartoş în locul lui Dani Răduleasca, nimic nu poate fi salvat.

Iar cifrele de rating spun totul:

image

Ca să vă faceţi o idee de diferenţe: Prima ediţie “Românii au talent” a avut următoarele cifre de audienţă:

image

Sursă audienţe: aici.

6 thoughts on “X factor, 0 rating”

  1. Lasa ca din 27 septembrie o sa inceapa ” Vocea romaniei ” si o sa vedem atunci cum s-a descurcat ProTv-ul cu o astfel de emisiune in grila de programe care dupa mine e o panarama. In mare partea emisiunea e aceeasi,doar ca fiecare televiziune o prezinta sub o alta vorba si sub o alta denumire.

    1. @Miruna: gusturile nu se discuta, clar. Eu cred ca iti pot gasi cel putin 10 exemple de showuri de divertisment, marca PRO, mult mai bune decat ce face Antena. Si da, “Vocea Romaniei” va fi un test pentru Pro. Si eu sunt curios cum iese

  2. Eu am urmarit Romanii au talent si mi-a placut f mult, eram convinsa ca imi va placea si X-Factor…dar m-a dezamagit. Desi e acelasi format ( diferenta e in numerele prestate de concurenti) nu m-a atras deloc…nu stiu exact din ce cauza: mi se pare ca e prost filmat, nu imi place juriul ( parca nu se completeaza deloc) , povestitorul e de toata jena. O bila neagra pentru Antena 1.
    M-a surprins in mod placut Vocea Romaniei .Protv exceleaza la claritatea imaginii , la modul in care prezinta concurentii si Bartos are un 10+ de la mine pentru energia pe care o transmite.

    1. @Bianca Am fost sigur ca Vocea Romaniei va fi un succes. Cat despre Antene..uita-te la showurile loc actuale…vei intelege de ce nu le merge nimic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *