www.cancanlibertateaclickadevarul.ro

Cam aşa arată siteurile principalelor ziare de pe la noi.

În Libertatea ai linkuri directe la gsp.ro şi prosport.ro. Cancan se duce cu Gândul, cu Libertatea şi cu cine mai pot şi ei.

Prosportul dă la greu din Cancan şi Gândul. România Liberă din Caţavencu, Sport.ro din toate.

Păi atunci de ce nu facem doar un site: www.adevarulclickcancanprosportgsplibertatea.ro şi gata, terminăm treaba?

ziare ziare2

8 thoughts on “www.cancanlibertateaclickadevarul.ro”

  1. Mai grav e ca ziarele candva resepctabile, gen EvZ si Adevarul (de Gandul nu zic pt ca n-a fost niciodata) se tabloidizeaza pe zi ce trece. Nu cred ca vedeai pe vremea lui Dumitru Tinu articole despre vedetute de doi lei in Adevarul. Nu mai zic de siteurile ziarelor de sport pe care nu le mai poti deschide si tu ca omul la birou de atatea tate si buci.

    1. @Night-elf da, ai mare dreptate. Cat despre Gandul, parerea mea este un pic altfel..in sensul ca acolo chiar am macar ce citi…editorialele lui CTP

  2. Da, a fost o vreme in care si eu il admiram. Imi placea la nebunie stilul lui ingineresc de a demonstra lucrurile prin A+B=C, luciditate foarte rar intalnita la persoanele publice din societatea noastra, din pacate. Dar de cand si-a transformat activitatea gazetareasca intr-un razboi personal cu Basescu, mergand pana la a se acoperi de ridicol… neah.

    1. @Night-elf are momente cand razboiul cu Basescu e dus la extrem, dar poate fi oare altfel cu acel individ?

  3. Ce vreti fratilor …nu trebuie sa manance si gura lor o paine ? Pai cu stiri serioase…adevarate, stiri de stir…cine poate sa traiasca in Romania de azi ?Da-i omului simplu si amarat {ca …n-are servici , ca n-are bani sa-si plateasca ..ce are de platit sau sa supravietuiasca} articole de genul celor din The Economist sau de genul celor din Financial Times…si sa vezi cum …ramai cu ele pe “taraba” . Da’ ia da-i articole despre cine , cu cine se …”face” sau ce sugatoare de…”pu..a” si-a achizitionat cine stie ce masina de fitze sau ce Vuitton si- a “tras” si la asta adauga si imaginea…”fetei” de la pagina…ce pagina o fi…iar cum aia de obicei pozeaza in ..” Victorya secret”…uita saracu’ …de toate grijile si citind…simte dobitocu’ ca…poate, poate va ” salta” potul de la 6 din …49 , joaca si…viseaza ce dracu’ sa faca…daca-i dobitoc?!Cat despre ” Evenimentul” …pai asta s-a tabloidizat…nu de acum…de cand a inceput sa-l pupe in …dos pe Basescu si pe gasca asta de lacuste portocalii!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *