Webstock 2017–Oscarul Social Media românesc

Mâine este ziua cea mare. Ziua în care tot ceea ce înseamnă online-ul autohton vine la Marriot pentru a participa la cel mai important eveniment dedicat social media de la noi. Webstock înseamnă o întreagă mașinărie, care funcționează ca uns și oferă motive de a fi menționat zi de zi, până la următoarea ediție.

Nu vă mai rețin cu multe vorbe, veți trăi, cei care veți veni mâine acolo, pe viu fiecare moment. Ce vreau să vă ofer sunt câteva detalii tehnice:

– Webstock 2017 înseamnă 2 sesiuni mari și 6 micro conferințe. Cele două sesiuni aduc în prim plan eroi din online și offline care vin să își spună poveștile lor. Micro conferințele reprezintă un adevărat maraton de noutăți și vor fi structurate pe următoarele teme: influencer, marketing, blogging, Instagram, Best practices, new digital ideas, visual marketing.

– Main eventul zilei este Gala Webstock Awards, care va premia cele mai de succes proiecte din mediul digital.

– Speakeri la ediția din acest an vor fi: Alex Gălmeanu, Lucian Mândruță, Matei Dima, Marius Manole. În a doua sesiune vor vorbi Claudiu Butacu, Ionuț Budișteanu, Alin Preda și doctorul Cătălin Cîrstoveanu. Nici micro sesiunile nu duc lipsă de speakeri interesanți. Eu unul sper să ajung să îl văd pe Zoso. De dragul vremurilor apuse.

Sursă foto: Webstock Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *