Webstock 2010 – Quality, mai presus de orice

Pentru mine asta a insemnat ziua de ieri. Ma informasem despre editiile trecute, stiam ca va fi un eveniment special, dar lucrurile de acolo mi-au intrecut total asteptarile.

Am invatat multe ieri. Ce inseamna social media ca fenomen real, palpabil si vazut din interior, explicat de niste oameni cate stiu sa faca asta la perfectiune.

L-am descoperit astfel pe Manafu, omul care a reusit sa aduca de data asta peste 700 de oameni la cel mai mare eveniment de online al anului.

Am vazut din nou de ce Vodafone e number 1 pe piata, chiar daca si implicarea lor in online se reduce doar la cateva evenimente pe an si atat.

Am vazut niste prezentari de milioane, dintre care, fara suparare pentru restul, cel mai tare a fost Bobby Voicu. Acum inteleg mai bine de ce toata lumea si-a dorit sa ii fie alaturi in campania de redescoperire a locurilor magice din Romania.

M-am reintalnit si cu oameni dragi la acest eveniment: Make, Mihai Voiculescu, Blogatu..am intalnit si oameni noi, super de gasca: Sorin Rusi, Roxana Avadanei (nu ne-am vazut, dar in schimb o priza ne va lega pe viata:)) )) )

Una peste alta, un singur lucru cred ca merita spus: Jos Palaria Manafu pentru tot. Felicitari castigatorilor premiilor Webstock si celor care au participat la acest eveniment unic.


9 thoughts on “Webstock 2010 – Quality, mai presus de orice”

  1. Defapt poate veni blonda fara tine daca nu ai 18 ani.

    Lumea si-a dorit sa vada tara asta minunata nu sa fie alaturi de Bobby in campanie.
    Eu am facut calatoria pe banii mei separat si consider ca a fost mai bine asa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *