Vrei să fii şi tu un Gog?

Mă uit cu destul sictir cum vedetele din onlineul românesc şi-au găsit din nou un obiect de adoraţie. Şi cum un băiat care nu face altceva decât să aplice nişte cursuri învăţate temeinic, este considerat cel mai mare talent al unui popor.

Nu că ar trebui să ne mire asta. Până la urmă, Gog, Cristian Gog, este prototipul românului: un şmecheraş care ştie să te păcălească, să te facă să visezi şi apoi să te ţepuiască.

Vorba ceea, suntem conduşi de cel mai tare mentalist ever: Băsescu, care a făcut să dispară o flotă şi a hipnotizat un popor de proşti să îl voteze a doua oară.

Să revenim însă la Gog. Pentru cei care vor să fie la fel ca el şi anul viitor să o facă piele de găină pe Andra, le recomand cu plăcere cartea: “Magie – mentalism, 25 de trucuri magice” la doar 25 de RON.

Şi îi asigur, pe barba mea, că vor face la perfecţie trucurile cu care un Gog a mai prostit odată un popor…

“în general trucurile de mentalism sunt uşor de realizat deoarece nu necesită un antrenament deosebit pentru a dobândi o anumită îndemânare specială, în cazul trucurilor de mentalism doar simpla cunoaştere a secretului, va face ca în minutul imediat următor să puteţi realiza un număr de magie, fără a pierde ore întregi pentru a exersa o anumită mişcare.”

8 thoughts on “Vrei să fii şi tu un Gog?”

  1. Esti un roman imputit.Tipicul de hater sau mai bine zis o tata din fata blocului.Succes cu gunoiul tau de blog.

  2. Problema e ca la noi e ca la noi. Nu au inteles astia de la PorcTV scopul concursului nici macar 0.1% si in loc de “talente” au promovat niste indivizi care nu au facut altceva decat sa munceasca pentru o sansa sa muste din parnosul de 100.000 de para. In rest, nimic interesant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *