Vrei să faci un cadou copilului tău? Află care sunt super jucăriile din online!

Atunci când ai un copil știi că acesta îndrăgește jucăriile, iar surprizele-i fac viața mult mai frumoasă. Poți aștepta diverse ocazii pentru a-i oferi celui mic jucăria preferată, fie că este în perioada Paștelui, de Crăciun, de 1 iunie sau cu ocazia aniversării zilei sale de naștere, însă la fel de încântat va fi și în momentele în care-i vei oferi ceva cu toate că nu se așteaptă deloc.

În prezent e mult mai ușor să găsești jucării pe placul său, mai ales că s-au dezvoltat și numeroase magazine online. Practic, cu doar câteva click-uri vei putea să descoperi o gamă variată de jucării, care mai de care mai interesante.

Aruncând o scurtă privire pe unul dintre cele mai importate site-uri de profil din România, nichiduta.ro, am făcut o listă cu super jucariile din online. Sunt chestii foarte interactive, interesante și care-l pot distra copios pe copilul tău. Care sunt acestea? Citește în continuare:

Set de piese LEGO

Deși nu sunt deloc noi, piesele LEGO continuă să fie unele dintre cele mai frumoase jucării create, făcând fericite generații întregi de copii, printre care poate și pe noi, părinții. Alegerea unui set de piese LEGO ca și cadou pentru cel mic e perfectă dacă ne dorim să-i stimulăm creativitatea și să-l facem să gândească dincolo de limite.

Mai multe decât atât, mediul online prezintă o ofertă vastă din acest punct de vedere, fiind piese personalizate pe numeroase concepte, precum LEGO Tehnic, LEGO Minecraft, LEGO Star Wars, LEGO Disney și multe alte exemple. Toate acestea pot fi cumpărate de pe site-ul nichiduta.ro, anterior menționat. Cert este că fiecare copil poate să creeze și să se joace într-un mod foarte productiv.

clip_image002

Atenție însă, fiți foarte atenție la mărimea pieselor de LEGO pentru a nu fi înghițite de copiii mici. Aruncați o privire la recomandări și verificați limita de vârstă cărora se adresează acel set de piese!

Consola Nintendo Wii

Trăim într-o eră a tehnologiei, astfel încât cele mai folosite jucării sunt cele care au legătură cu jocurile pe calculator, tablete, respectiv console, nu-i așa? Ei bine, evoluția consolelor a cunoscut un puternic avans de-a lungul timpului, însă Nintendo a fost mereu un nume important în această industrie.

clip_image004

Se pare că a rămas și în prezent cu ale sale jocuri realizate pentru Wii. Achiziționatea unei astfel de console este o modalitate excelentă de a te juca împreună cu cel mic. Sunt foarte multe jocuri din care poți alege și pe care le poți descoperi la o simplă căutare pe internet.

Microscop MicroPro

Vrei să stârnești pasiunea de cercetător a copilului? Atunci cum o poți face mai bine decât prin oferirea unui set de cercetare, printre care și un microscop? Află că magazinul nichiduta.ro îți poate oferi acest lucru. Acesta oferă un pachet complet, în care se prezintă un microscop de înaltă precizie, lamele profesionale și multe altele.

E un cadou care se adresează în general copiilor cu vârsta mai mare de 7 ani, iar ca părinte îți vei putea ajuta copilul să înțeleagă mult mai bine mediul ce-l înconjoară. În felul acesta, nu e doar o simplă alegere, ci o investiție pentru dezvoltarea cunoștințelor sale generale sau chiar un mic pas către o carieră ca biolog, medic sau laborant, de ce nu.

clip_image005

Așadar, să găsești un cadou este mult mai ușor în prezent, mai ales după ce ți-am dat câteva exemple de super jucării online. Depinde doar de tine ce vei alege, însă asigură-te că jucăria e de calitate, pentru vârsta lui și interactivă. Rezultatul se va vedea în fericirea pe care o va radia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p