Vrei o casă a ta? Cumpăr-o acum !

Dacă este un aspect al întregii perioade de criză pe care a traversat-o și încă o mai traversează România și toate țările din jur care să îl putem considera ca fiind pozitiv, acela este cel legat de prețurile caselor și locuințelor. Acea bulă imensă care se crease artificial în anii 2008 – 2009, când prețurile unor apartamente ajunseseră la niște valori de nu știai dacă ai cumpărat un loc unde să stai sau un muzeu, acea bulă a dispărut și lucrurile au început să se așeze ușor în matca lor.

Acum asistăm la un fenomen invers, acela în care valoarea locuințelor scade mult sub realitate. Dar ăsta nu cred că este un fenomen care să ne îngrijoreze, cred că ar trebui să fie un semn că este momentul, pentru cei care își doresc să fie proprietari, să facă acea investiție. Cu prețurile de acum nu cred că ne vom mai întâlni mult timp. Mă uitam cu surprindere pe un site de anunțuri cum prețul unei case la roșu, cu o suprafață bună și cu toate utilitățile făcute nu trecea de 39.000 de euro. Asta în condițiile în care, cu doar puțini ani în urmă valoarea unui astfel de imobil se ducea și dincolo de o sută de mii de euro.

image

Avantajul unei case la roșu, sau a unui apartament în aceleași condiții, este că îți oferă libertate totală de amenajare interioară, de a face ca fiecare colț al casei tale să fie exact așa cum îți dorești, fără a mai fi nevoie să dai niște bani în plus pe înlăturarea urmelor unei amenajări anterioare. Și dacă dai o căutare pe google după ”firmă amenajări interioare” sau ”amenajări interioare București” sau ”amenajări interioare case”, vei ajunge la prietenii de la Artdecozone, cei care practic vor face ca toată această muncă de reamenajare să pară doar un joc de copil și să se termine într-un timp extrem de scurt.

Asta pentru că ei au nevoie de la tine doar să le spui ce îți dorești și de restul se vor ocupa ei. Prin asta înțelegând că ei îți vor lua toate produsele necesare, obiectele de mobilier, totul după dorințele tale. Practic, atunci când îi chemi pe cei de la Artdecozone, te vei trezi la ușa ta cu tot tacâmul: designer, zugrav, instalator, rigipsar, faianțar, tâmplar, chiar și croitor de perdele.

Da, ați auzit bine, croitor de perdele inclus în pachet, pentru că sțim cu toții că marele examen al unei case și al ok-ului final vine de la stăpâna casei, cea care se va uita cu admirație la perdea și va simți că este în casa pe care a visat-o mereu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *