Vreau sa va doara….

Cu o imagine si asa sifonata, cei mai jos in topul increderii oamenilor, plin de bube, raiosi si potentati in nimicnicia lor, parlamentarii romani, reprezentantii celui mai de pret dar al libertatii, oamenii care cica legifereaza pentru noi, au fost umiliti de unul de-al lor.
Adriana Saftoiu, o femeie puternica, o femeie cum rar gasesti in politica si societatea romaneasca, si-a propus si a reusit sa ne arate ce inseamna cu adevarat Parlamentul Romaniei.
Ce a facut Adriana: a iesit in Plenul Parlamentului si a citit urmatorul text, halucinant:

Domnilor parlamentari,
Cea mai mare creştere a ratei sărăciei în rândul copiilor, în anii din urmă, s-a produs în acele state în care nivelul ajutoarelor sociale este cel mai ridicat. Cele mai mici creşteri – de fapt, descreşteri – ale ratei sărăciei la copii au fost înregistrate în statele care limitează nivelul acestor fonduri.Cary Bauer, preşedintele Consiliului american pentru Cercetări Familiale).
Nu ne îndoim că fiecare american ştie că sclavia este injustă şi am plătit un preţ teribil pentru ea şi trebuie să continuăm să remediem această situaţie. Iar a spune că este injustă şi că o regretăm nu este un lucru rău. (Bill Clinton)
Dezbaterea nu ar trebui să se axeze pe recrudescenţa conflictului ori pe detaliile sale. Această dezbatere nu ar trebui să se refere nici măcar la războiul dus până acum în Irak, la greşelile comise ori la întrebarea dacă putem câştiga în plan militar sau nu. Dacă le permitem democraţilor să ne împingă într-o dezbatere asupra recrudescenţei sau a situaţiei actuale din Irak, vom pierde. (Shadegg si Hoekstra, doi membri ai Camerei Reprezentantilor, într-o petiţie comună)
Fiecare naţiune, indiferent de regiune, are acum de luat o decizie: ori sunteţi cu noi ori sunteti cu teroriştii. (George W. Bush)
Pe de altă parte, faptul că nivelul calitativ al şcolilor nu se corelează cu cel educativ nu are niciun efect asupra insistenţei sindicatelor că banii reprezintă un factor esenţial. Ultima linie de apărare deja prabuşită a celor care militează pentru sistemul public de educaţie este lipsa de educaţie a publicului. (George Will, comentator la Washington Post)
Arborii de tisa de Pacific pot fi tăiaţi sau procesaţi pentru a se obţine o importantă substanţă chimică, taxolul, care poate vindeca anumite forme de cancer pulmonar, ovarian şi de san la pacienţi care, netrataţi astfel, ar muri. Alegerea pare a fi una uşoară – sacrificăm copacul pentru o viaţă de om – dar numai până când aflăm că pentru fiecare pacient tratat trebuie tăiaţi trei copaci. (Al. Gore)
Trei copaci sau o viaţă umană, trei copaci sau posibilitatea de a prelungi viata unui bolnav? Eu aş alege omul, persoana, fiinţa umană, aş spune că merită să tăiem pentru ea trei copaci. Putem sacrifica trei copaci pentru a salva viaţa unui om. Dar pentru vicepreşedinte se pare că acest lucru nu este la fel de clar. (David McIntosh, membru al Camerei Reprezentantilor)
Cine plăteşte preţul? Eu nu voi plăti niciun preţ personal. Copiii mei sunt prea mari, iar nepotul mi-e prea mic. Nici dvs, după câte înţeleg, nu veţi plăti un preţ personal, prin membrii familiei. Şi atunci, cine plăteşte preţul? Militarii americani şi familiile lor. Eu am vrut doar să vă reamintesc acest lucru.(Barbara Boxer, senator)
Vă mulţumesc pentru atenţie”
La final, deputaţii au aplaudat-o pe Adrian Săftoiu, iar preşedintele de şedinţă, Daniela Popa (PC), i-a şi mulţumit pentru declaraţie.”Am încercat un exercitiu ca să arăt că poţi spune orice în cadrul acestor declaraţii politice cu condiţia să nu ai cuvinte injurioase”, a declarat deputatul Adrian Săftoiu după incident.”
Dupa acest discurs halucinant, primit cu aplauze de idiotii pusi sa ne reprezinte interesele pe bani multi, nu am decat un singur mesaj, exprimat cat se poate de bine de baietii de la parazitii:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *