Vreau refinanţarea României

Nu ştiu dacă campania celor de la BCR mă va putea ajuta, dar cert este că eu îmi doresc refinanţarea ţării mele. Nu vreau mult, doar câteva lucruri repuse în matca lor normală:

– vreau să refinanţez poporul ăsta cu demnitate. Ne-am îndoit spinarea ca neam de câte umilinţe îndurăm zilnic fără ca măcar să ne mai pese. Noi nu suntem aşa ! Suntem un popor care are cu ce să se mândrească, avem o istorie în spate, avem mari oameni de stat, de cultură cu care ne putem mândrii oriunde în lume.

– vreau să refinanţez poporul ăsta cu speranţă. Da, trăim clipe grele şi dureroase..Ne uităm la bătrânii de lângă noi cum îşi cheamă moartea mai repede ca să scape de suferinţă. Ne uitam la tinerii care fie aleg să fugă cât mai departe de ţara asta, fie aleg să nu le mai pese de nimic. Ne uităm la noi şi zicem: e rău? Aşa, şi? NU ! Chiar dacă acum este greu, niciodată nu trebuie să ne pierdem speranţa că putem schimba ceva şi că va putea fi mai bine.

Şi mai presus e orice vreau să refinanţez poporul ăsta cu mândria de a fi român. Să pot să spun cu inima neîndoită şi cu ochii sus: DA, sunt ROMÂN !

Ce zici BCR, facem refinanţarea asta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *