Vreau o pisică !

Da, ador pisicile ! Fie că ne referim la cele 2.0 (of, mitzisorule, ce faci tu oare?) fie că ne referim la cele din viaţa reală, pisicile mi se par cele mai tari animale posibile. Da, o fi câinele cel mai bun prieten al omului, acel tovarăş de nădejde alături de care poţi fi sigur că treci peste orice pericol, dar alături de o pisică descoperi cu adevărat partea amuzantă a vieţii.

Când aţi văzut voi un câine să vă roadă cablul de la instalaţia de brad, sau să se caţere pe brad până vi-l dărâmă?

Când aţi văzut voi un câine care să se ascundă în toate colţurile casei, să se bage în toate cutiile, să privească curios la fiecare lucru din casă, gata să sară pe el şi să se proclame stăpânul lui. Şi exemplele ar putea continua la nesfârşit, dar cred că m-am făcut înţeles:)) )

pisica

Primul meu animal de casă a fost o pisică, un motan. L-am primit în noiembrie 2006, aşa că a avut neşansa să fie numit după cel ce avea să câştige alegerile prezidenţiale de atunci, Emil :)) ) Constantinescu. Motan încălţat, a acaparat extrem de repede casa. Avea boală pe vecini, zgâria pe cine nu era de-al casei.

Cum în vremea aia nu se dezvoltaseră încă afaceri în genul petpal.ro, care să îţi ofere toată gama de alimente necesare pentru o dezvoltare sănătoasă a animalului tău preferat sau sfaturi despre cum trebuie să ai grijă de prietenul tău necuvântător, Emil al meu trăia bine mersi pe chiftele, ardei umpluţi, lapte şi cam tot ce mâncam şi eu. Unde mai pui că pentru a-l scăpa de purici, îl spălam cu şampon de casă, de îi strălucea blana ca nici unui alt pisic:)) )

Lăsând un pic gluma la o parte, un animal de companie reprezintă cu adevărat un lucru benefic în viaţa oricui, indiferent de vârstă, indiferent de condiţie sociala. Uneori, chiar dacă sună trist, o pisică, un câine, orice alt animal, pot reprezenta nişte prieteni de nădejde, un companion care să te asculte şi chiar să te înţeleagă, dincolo de barierele de comunicare dintre oameni şi animale.

11 thoughts on “Vreau o pisică !”

 1. Caută Camera cu Pisici pe facebook. De acolo mi’am adoptat motanul. Sunt un fel de organizație, mai degrabă grup de voluntari care adună pisici de pe stradă, le castrează, le obișnuiesc cât de cât cu viața de apartament, și le oferă spre adopție. Au o grămadă de pisici și de motani disponibili pentru adopție (gratis). Eu sunt foarte bucuros că mi’am găsit motanul de la ei.

  1. @nevermind in ciuda parerii total ne-ortodoxe pe care ti-ai format-o, sa stii ca si eu prefer femeile:)

 2. Iancule…ce mi-e pisica ce mie femeia ? Amandoua stiu sa “toarca ” si mai ales sa zgarie ! Ce dracu vrei sa faci cu o pisica ? I-ati douazeci sa sti o treaba !Sau daca te tin bojocii…douazeci de femei ca tot zici ca-ti plac ! Nu ca te-ar banuii careva de … alceva dar,pentru imaginea BOR .Un popa poligam !!!!Un popa cu harem…asta da stire pentru ” presa ” 8) !!!

 3. @ Ionut

  Rochiile pentru femei nu reprezinta femei :)) ))))) Pe de alta parte, este un fetis pentru un obiect care are macar legatura cu subiectul :D + ca pussy reprezinta in principal altceva pentru majoritatea dintre noi… astia care detesta bor :)) ))))

  Eh, Ionut… cam asa si-o ia si Cernea (de ex), cand sustine un principiu, de la _multi_ Ionuti (bo)ortodocsi si ipocriti… Cam asa, dar nu asa finut, ci stupid si latrator… ;)

 4. @ Ionut

  Neah… pot mai mult :D

  Si n-o sa ai niciodata bani sa-ti permiti 20. Ai uitat ca trebuie sa cotizezi tot la bor si sa-ti pastrezi doar pentru lubrifiant la intalnirile cu daniel? Nesimtitule! :)) ))

Leave a Reply

Your email address will not be published.