Votanţii lui Domnu Dan vs postacii lui Nicuşor..tot Dan..

În ultima perioadă, două sunt curentele majore care au invadat spaţiul electoral românesc, înainte de alegerile din 10 iunie. Culmea, nu vorbim de ceva legat de marile partide, ci de nişte actori mult mai mici: Dan Diaconescu şi Partidul Poporului respectiv Nicuşor Dan.

Ce apropie cele două mase de manipulaţi? Câteva lucruri ies clar în faţă:

– Agitaţia: ambele turme sunt extrem de agitate, de pornite. 

Te-ai luat de Dan Diaconescu? Eşti condamnat la spam pe blog, la înjurături din partea fanilor şi fanelor. Ţi se atrage atenţia că nu te poţi împotrivi valului nimicitor care cuprinde România.

Ai scris de Nicuşor că e zero? La un semnal zeci de postaci intră şi încep să comenteze: eşti un uslist jegos, ai acces la fondurile europene, eşti postac PNL.eşti bătrân şi pe moarte.

– Relevanţa reală – zero

Ambele tabere susţin sus şi tare că se bazează pe un număr impresionant de susţinător şi votanţi: Dan Diaconescu pe aproximativ 3 miliarde, Nicuşor se rezumă doar la a spune: “suntem mai mulţi decât cred ei”. În realitate, niciuna din aceste construcţii nu trece de un prag electoral semnificativ.

– Iepureala – ambele personaje au fost create de alţii, cu acelaşi scop.

Ambele construcţii nu sunt decât nişte marionete, experimente eşuate. Unul, PPDD, scăpat de sub control, dar a cărui menire iniţială era să salveze din electoratul pierdut al PDL. Al doilea, Nicuşor Dan, este în continuare un docil iepure pedelist, care are rolul de a-i lua voturi lui Oprescu. Şi a reuşit şi el să adune 10 – 15.

Este evident că alegerile din 10 iunie vor însemna practic şi finalul acestor gogoşi. Dar, din păcate, nu vor fi singurele. Până în toamnă, mega strategii de la Cotroceni vor mai inventa noi dănuţi.

nicusor-dan

PS: Later edit: votanţii lui domnu Dan încep să se revolte..aşa cum se temea Lăbăroiu:)) ))

8 thoughts on “Votanţii lui Domnu Dan vs postacii lui Nicuşor..tot Dan..”

 1. E a doua oara cand scrii despre Nicusor Dan si nu vad nici un postac pe aici sa te injure. Ai cumva dusmani imaginari?

  1. @Lucian nu ma refeream neaparat la mine cand vb de postaci care injura. te invit pe voxpublica

 2. @ Lucian
  Asa… aminteste-i ca nu are trafic :)) ))))))

  Cate site-uri unde se practica metoda pdl de postare pro nicusor vrei? Intr-adevar, sunt si cativa idealisti… cum ar fi tipa din clipul de sustinere de pe youtube… :D

  1. @Nevermind no da bine mah..in loc sa tii cu mine..te dai cu nicusor?:)) ) si traficul il poti verifica oricand, din fericire exista:)) )

 3. @ Ionut
  Exista, dar este in marja de eroare pentru site-urile tinta stabilite de echipa “independenta” de campanie a lui Nicusor :D

 4. @ Ionut
  Mie doar mi-a sarit in ochi modul de operare al postacilor si stiu sa adun 1+1. Nu mai zic de respectarea unui “punctaj” clasic de mesaj tip pdl. Ciutacu a venit cu proba “hard”… clasa de ip-uri identica cu a pdl-istilor :D

  Am demontat independenta lui Nicusor pe pardaf.ro… Mi-e lene si sa dau copy/paste in alte contre cu “sustinatori”. Oricum, sunt si oameni care pun botul si-l sustin sincer. In afara de nfhh de pe youtube. :D

  1. @nevermind :)) )) deci ai vazut-o si tu pe aia de pe youtube:)) )) da..exista multi oameni care pot fi atat de usor de pacalit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *