Vopseaua care își merită și ultimul bănuț

vopsea

Despre mulți oameni se spune că sunt “scumpi la tărâțe și ieftini la făină” sau că “ scumpul mai mult păgubește”, iar eu am făcut parte dintre ei și am simțit pe pielea mea ce înseamnă să alegi produse ieftine când este în joc frumusețea și sănătatea ta.

Ma luasem și eu după colegele de serviciu care spuneau:
-Fetelor, ce are în plus o vopsea de par mai scumpă, spuneți-mi mie? Eu nu am nevoie să arunc cu bani, ci să-mi acoper firele de par albe!

Zis și făcut. Am cumpărat cea mai ieftină vopsea de la un magazin mixt oarecare, m-am grăbit către casă și mi-am pus-o pe cap. De la prima aplicare am simțit că mi-a luat pielea capului foc.
-Sufera baba la frumusețe, mi-am spus în timp ce-mi ștergeam lacrimile!
Insa au început să se adune cam multe care să mă determine să-mi doresc să treacă mai repede timpul:
-ochii au început să-mi lăcrimeze și simțeam cum se umflă în cap
-tamplele îmi zvâcneau de parcă le-am prins într-o menghina
Si iată că după clătire și uscare, mi-a plăcut culoarea și am zis că s-a meritat. Am ieșit mândră în oraș cu o rochie albă și a început să plouă. Rochia devenea roșie pe măsură ce picăturile se inteteau. Am crezut că mor de rusine!

Acum comand vopsea de par numai de la Esteto.ro. Diferența este fantastică. În timp ce pe prima vopsea am dat 18 lei, pe această vopsea profesionala am dat 50 de roni cu oxidant cu tot, iar avantajele față de primul produs ar trebui să mărească prețul de sute de ori. Iată cum este o vopsea originală care sosește la domiciliu cu certificatul de garantie:

-rezista peste 24 de spălări, nu curge pe haine sau piele când transpiri sau când te ploua

-nu irită ochii și nici scalpul

-nu afectează rădăcina sau firul de par

-in loc să deterioreze podoabă capilară, o revigoreaza.

-sunt disponibile și culori atipice: mov, albastru, roșu intens și rose gold.

Iata de ce m-am hotărât să vând secretul tuturor femeilor din lume să înțeleagă faptul că nu trebuie să se zgarceasca atunci când este în joc aspectul lor exterior vizibil, dar mai ales sanatatea.

Ideal ar fi să se evite vopseaua cu amoniac, fiindcă pe Esteto.ro se găsesc zeci de culori disponibile în formulă vopselei de par fără amoniac. Studiile recente au demonstrat că amoniacul afectează întreg organismul prin porți diferite de intrare: pielea capului și firul de par, ochii și sistemul respirator.

Specialistii magazinului oferă consiliere gratuită tuturor clientelor, în plus toate produsele sunt însoțite de instrucțiunile de utilizare.

Dincolo de faptul că marfă din magazin este folosită de vedete din lumea întreagă (și știm cât de mult țin ele la sănătate și frumusețe), magazinul are girul Asociației pentru Protecția Consumatorilor.

Si pentru că rozul prăfuit nu a fost încă detronat, va recomand vopseaua Demi Permanentă Nuantatoare Wella Instamatic by Colour Touch Pink Dream potrivită sezonului hibernal și atmosferei de sărbătoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p