Voi mai aveți așteptări de la 2020?

La modul sincer, după aceste 9 luni de zile din 2020, pline de haos, de incertitudine, de boală, de moarte, de prostie, voi credeți că aceste ultime 4 luni ne mai pot aduce ceva bun? O schimbare, o revenire în matca unui normal atât de anormal?

Eu nu mai cred. Din contră, aștept cu nerăbdare ca 2020 să se încheie. Să vină 2021 și măcar acolo să am speranța că lucrurile se mai pot schimba în bine. Deși, dacă ne uităm la toate semnalele care vin, fie dinspre zona economică, unde ne așteaptă o criză cum nu cred că am mai avut în ultima sută de ani, fie dinspre zona pandemiei, unde bâlbele și inconsistența autorităților par că deja stârnesc valul al doilea, pare că mai degrabă nu ne-am dori un update spre 2021 ci un roll back spre 2019. Măcar.

Voi cum simțiți vremurile care vin? Sunteți pregătiți pentru ele?

4 thoughts on “Voi mai aveți așteptări de la 2020?”

  1. Iancule , daca nici macar SPERANTA n-o mai avem , belim belengheru’ indiferent ca-i 2021 , 2031 sau chiar 2051 ! NUTRIM SPERANTA CA DUMNEZEU N-O DORMII VESNIC SI , PANA LA URMA VA ASCULTA IN SFARSIT SI RUGILE NOASTRE ALE CELOR UMILITI SI OBIDITI SI LE VA RUPE GATUL POLITICIENILOR NEMERNICI SI NEAMURILOR LOR , PANA LA A SHEAPTEA SPITZA DE LA FASHE LA BARBA ALBA . Nu de alta dar…parca prea tot ce facem , facem d’a surda ca , tot dupa bunul plac al altora se-ntampla totul .

    1. @Marian Ai dreptate, dar parcă la noi se potrivește foarte bine bancul acela: dacă ești într-un tunel și vezi o luminiță, nu e speranța, e farul trenului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *