Voi candida la alegerile locale 2012

Cred că este foarte important ca dincolo de vorbe, să te implici în problemele societăţii, să arăţi că se poate face şi un altfel de politică.

Am luat decizia să candidez la alegerile locale din 2012. Am nevoie de susţinerea voastră, am nevoie de oameni în echipa mea de campanie.

Ce ziceţi, ne băgăm într-o luptă pe viaţă şi pe moarte?

9 thoughts on “Voi candida la alegerile locale 2012”

  1. Foarte bine! Daca asta se va intampla cumva la mine in sector (la 4), sau la capitala, te votez cu siguranta.

  2. Doresti sa spui de fapt ca n-ai bani suficienti sau ca ai nevoie sa te si cunoasca si recunoasca { din “multime” daca se poate} oamenii…alegatorii?Altminteri aceasta…tentativa…aceasta incercare nu poate fi sortita decat esecului !Ce-ti inchipui ca…1000 sau …10.000 de bloggari se vor unii{ s-o vad si p’asta !} sa te …voteze pe dumneata si ca vor avea si sanse….Sa fim seriosi, insa “Ideea ” dumitale tine { cel putin asa am gandit-o eu…}de chiar ” titulatura” blogului: ” Blogareala cu….vrajala” !Am dreptate ? A fost…vrajala ?!

  3. A si ca mi-am adus aminte …te citez : ” intr-o campanie banii nu sant niciodata de ajuns” ! Pai de adevarul acesta s-a convins si saracu’ Napoleon.Deci fie ai ” ceva, ceva” si-ti mai trebuie ” ceva” fie n-ai nimic si …poate, poate…Am dreptate ?Imi este greu sa-mi imaginez ca ai macar …10 milioane de E pentru aceasta …” campanie” sau ca vei reusii din{ asa cum te-am intrebat eu} sponsorizari sa aduni macar a 10 parte din suma respectiva .Daca ai suma respectiva din calculele …cele mai elementare rezulte ca de fapt iti trebuie ….cel putin inca pe atita, si cum nu vad de unde o vei aduna…mai bine incearca sa traiesti din aia 10 milioane de E pe care-i ai deja! Te pot asigura ca vei traii foarte bine pana la adanci batraneti!Eu cel putin…n-asi avea nevoie nici macar de pensia pe care statul Roman mi-o va datora peste vreo…2-3 ani !

    1. @Marian: pentru o campanie la alegerile locale sunt suficienti 70.000 euro. Cu calcule riguoase facute pentru asta. Si nu este o vrajeala:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *