Vocea României – finaliştii

Aşadar, după semifinala de ieri, a plecat din competiţie şi ultimul concurent care nu avea ce căuta acolo: Iulian Canaf. Prestaţie jalnică a omului, a uitat versurile, a cântat fals.

În finala ce va avea loc pe 26 decembrie se vor duela: Cristian Sanda, Dragoş Chircu, Iuliana Puşchilă şi Ştefan Vlad.

Nu cred că mai este nevoie să menţionez, favorita mea este Iuliana. Din nou, aseară, a oferit un spectacol total.

Iuliana-Puschila (1)

10 thoughts on “Vocea României – finaliştii”

  1. Pentru ca tot ai spus ca vor canta in Limba Romana…am urmarit si eu emisiunea…cat am putut.Frate in afara aluia cu ochelari…altcineva cu parere de rau chiar nu merita ” remarcat”.Iulian Canaf, pai nu zic ca nu era ceva de capul sau, am fi avut …in sfarsit dupa multi ani de la “retragerea” lui Gil Dobrica pe unul a carui voce sa fie potrivita pentru jazz, blues, sau soul iar tipul chiar avea voce.Pacat ca era …tigan .Ala cu ochelari in schimb{ ala ce a cantat ” Oameni” a lui Andreescu} m-a scos din sarite ! Bai frate …cum sa porti ochelari, sa ai ” freza ” aia si mutra aia aiurita si dintre toate melodiile in engleza pe care le-a cantat sa nu interpretezi…macar o melodie a lui Buddy Hully! Cum este posibil asa ceva?Mai ales cand ai si vocea aia ?!!Cat despre interpretarea la ” oameni”…dupa Aurelian Andreescu….a fost efectiv EXCEPTIONALA! Deci sa poatre canta si in romaneste . Deci avem si noi muzica, melodii….cantabile, in sfarsit!

    1. @Marian: ma bucur ca te-am facut sa te uiti la editia asta:) da, tipul cu ochelari a fost foarte tare..Canaf, prin simplul fapt ca a uitat niste versuri, s-a cam descalificat…

  2. Lasa-ma frate cu …Iuliana ta in pace! ce dracu cum vedem o fufa gata: e cea mai buna! Vezi de treaba frate ca sint destule infinit mai ” bune ” decxat aia! Sau ai vr-un interes …ceva?! Ca la aia de la TV , aia pe care ziceai c-ai promovat-o mataluta?

  3. parca nu e frumos sa lovesti pe cineva, mai ales cand a cazut… au mai fost si altii eliminati, e inainte de toate un spectacol, la care a contribuit si canaf ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *