Vântul schimbării – USL are o şansă imensă

De azi avem guvern nou, primul ministru Victor Ponta şi ceilalţi miniştri ai guvernului urmând să îşi intre în pâine.

Tot de azi avem oficial şi majoritatea în cele 2 camere ale Parlamentului.

Schimbarea s-a produs, într-un moment în care foarte puţină lume mai credea în ea. Se simte în rândul oamenilor un optimism, o bucurie pe care USL nu trebuie să le trădeze.

Aşteptările sunt complexe, dar, pe termen scurt, USL trebuie să facă următoarele lucruri:

– să prezinte populaţiei un raport clar, un audit cât mai detaliat în legătură cu tot ce s-a găsit în ministere după preluarea funcţiilor.

– să respecte legile şi să dea înapoi oamenilor banii care le-au fost luaţi abuziv şi pe care oamenii şi i-au recâştigat în justiţie.

– să organizeze alegerile parlamentare şi posibil pe cele prezidenţiale într-un timp cât mai scurt.

Dacă toate aceste lucruri vor fi făcute, USL va avea apoi şansa să guverneze bine România încă 4 ani de acum încolo.

Victor-Ponta

5 thoughts on “Vântul schimbării – USL are o şansă imensă”

  1. Nu pot fi de acord cu tine .Era ” sansa” daca venea la guvernare prin sprijin popular nu prin manarii ! Insa pot sa aiba sansa de a -i face pe romani sa fie din nou interesati de viata politica , de politica si mai ales sa-i faca sa-si schimbe parerile nu tocmai placute in materie de politica si …politicieni .Iar daca tot se lauda cu auditul….macar sa -l faca si apoi…sa se ocupe justitia de cei ce si-au batut joc de banul public stiind ca nu li se poate intampla nimic !Oricum Ponta si ai lui…au inceput cu stangul spre parerea mea de rau.Ramane sa-si organizeze sau sa-si reorganizeze guvernul si ministrii dar mai ales ideile…din mers.

  2. Parca tu nu stii ! Pana si aiureala aia cu ” avem guvern in…30 de secunde ” ce aia nu crezi ca se incadreaza cu succes la categoria ” inceput cu stangul ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *