Vlad Petreanu, suspendat din funcţia de jurnalist !

V-am mai scris pe aici despre Vlad Petreanu, despre cum acest om a devenit una din cele mai mari dezamăgiri ale presei româneşti.

Spre deosebire de el, un Turcescu a fost constant în crezurile lui. Vlad Petreanu este adeptul principiului: “se poate şă trăieşti şi fără coloană vertebrală”.

Pe scurt, limbistul băsist scrie un articol.

image

Plătit bine, probabil, pentru că omul cu audienţe puţin peste 0 (probabil doar nevastă-sa se uită la el) îşi permite concedii luxoase. Băsiştii de la el de pe blog sunt în delir..comentariile curg precum pişcoturile şi iaurturile cu care se mai delectează omul de când a renunţat la presă.

Numai că vine cineva şi îi explică că face măgării..

image

Credeţi că omul a avut bunul simţ să corecteze articolul? Fiţi serioşi. E exact după chipul şi asemănarea beţivului pe care îl susţine.

Duminică, odată cu suspendarea lui Băsescu, va fi şi ziua când vom suspenda din viaţa publică toate nevertebratele care au poluat societatea românească.

PS: Că tot vă vorbeam mai sus de concediul lui Petreanu, iată că aflăm şi cine îi dă banii pentru el.

Investigaţia ghimpele.ro este relevantă pentru tot ce înseamnă haznaua labe1tv şi cum de jegurile alea supravieţuiesc pe piaţa media cu un rating inexistent. Citiţi articolul aici, merită.

7 thoughts on “Vlad Petreanu, suspendat din funcţia de jurnalist !”

    1. @Silvia una e sa ramai jurnalist si sa faci cu pasiune e ceva, dar sa te transformi intr-o sluga..e trist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *