Vis dulce… sub glasul rotilor de tren

Cateodata e bine sa te rupi de lumea asta care parca te consuma sufleteste pana la limite greu de inteles. Postul asta e ceva de genul…e o eliberare a mea, e modul meu de a spune ca viata nu m-a infrant inca.
Decorul e unul banal..un tren…in jurul nostru peisaje care se pierd in fuga…un vanator cu pusca in sus:P , cateva pasari mai incolo…un avion nevazut, dar pe care cu totii il stim acolo…si ele, ele doua…am sa le dau si numele, pentru ca numele lor e important pentru mine: Andreea si Irina.
Daca m-ai intreba ce e Andreea pentru mine, ti-as raspunde simplu…e un inger, pe care chiar daca nu il am mereu langa mine, il stiu mereu acolo…viata mea a crescut cu ea…si viata mea e mereu frumoasa cu ea langa mine..multi ar spune ca e o iubire ciudata ce ma leaga de ea, si probabil ca au dreptate:) :P
In schimb, sub glasul trenului si sub parfumul fumului de tigara, daca m-ai intreba ce e Irina…ooo…as avea o mare dilema:) …trebuie sa-mi revin din socul revederii ei, pentru ca e prea dulce fiinta asta si imi e prea dor de ea…deja..mult prea..dor. Si mi-as dori-o din nou langa mine acum….
Ce ramane in urma trenului: un chip dulce, copilaros, cu niste ochi de inger pierdut….si o fiinta dulce, cu un zambet ce pana si pe mine, rece si deloc afectat, m-a dezghetat din lumea mea, facandu-ma sa ma gandesc numai la ea….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *